Sterrenchefs openen drive thru op sterrenniveau


De vier sterrenchefs die meedoen aan de sterren drive thru

Drive thru - Vier sterrenchefs hebben bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam een drive thru met sterallures geopend. Wie op zoek is naar een culinaire traktatie kan bij dit take-awayconcept uitstekend terecht.

De chefkoks Fred Mustert van restaurant Fred**, Erik van Loo van Parkheuvel**, Mario Ridder van Joelia*, Jos Grootscholten van Perceel* werkten al eerder samen met Heerlijk.nl. Zo vonden zij elkaar met een varend avontuur op het state of the art schip Blue Rhapsody en ook organiseerden zij een vijfgangendiner bij Droomparken. Deze keer hebben zij het initiatief opgepakt op met een Sterren Drive Thru te komen.

In deze ultraluxe drive thru bestel je Joelia’s Likkepot met krab en kaviaar of coquille met foie en truffel van Fred, ravioli Bresse kip van Parkheuvel of een rundertartaar met kimchi en quinoa van Perceel, aldus de aanprijzing. En als supplement valt te kiezen uit pata negra, Gillardeau oesters en een kaasplateau samengesteld door de fromager van het jaar, namelijk Sven van Leeuwen van restaurant Fred.

Bron: @FoodClicks

Zakje met de logo's van de sterrenchefs

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid