Sterrenchefs zetten eigen streamingdienst Cheflix op


Stefan van Sprang, een van de deelnemende chef-koks aan streamingsdienst Cheflix

Horeca - Nederlandse topchefs lanceren hun eigen Netflix: Cheflix. Op deze nieuwe streamingdienst leert de kijker koken met Michelinsterren-chefs als Jacob Jan Boerma (De Leest), Joris Bijdendijk (RIJKS) en Ron Blaauw (Ron’s Gastrobar).

De Masterclasses, die de chefkoks geven zijn bedoeld voor iedere thuiskok. Kookervaring is niet nodig en na elke Masterclass is de receptuur te downloaden. Alle ingrediënten zijn ook eenvoudig verkrijgbaar in de supermarkt of bij de speciaalzaak.

Michelinsterren chefs

Cheflix start met topchefs zoals Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Ron Blaauw**, Erik van Loo** en Joris Bijdendijk*; samen goed voor 10 Michelinsterren. Elke chef presenteert een kookworkshop aan de hand van zijn eigen kookstijl. Zo presenteert Jacob Jan zijn Masterclass op basis van spannende combinaties tussen frisse tonen en zuren en presenteert Stefan van Sprang de innovatieve lichte keuken. Elke maand worden nieuwe Masterclasses toegevoegd. In februari volgen de Masterclasses van 2 Michelinsterren chef Soenil Bahadoer (De Lindenhof). In maart is het de beurt aan Jonathan Zandbergen (Merlet), topchef met 1 Michelinster.

Elke Masterclass bestaat uit ongeveer 10-15 videolessen, van elk gemiddeld 10 minuten. Een jaarlidmaatschap kost €2,99 per maand.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht


Sligro Haarlem heropent dinsdag 6 september

Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Lees bericht

Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis

Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid