Sterrenchefs zetten eigen streamingdienst Cheflix op


Stefan van Sprang, een van de deelnemende chef-koks aan streamingsdienst Cheflix

Horeca - Nederlandse topchefs lanceren hun eigen Netflix: Cheflix. Op deze nieuwe streamingdienst leert de kijker koken met Michelinsterren-chefs als Jacob Jan Boerma (De Leest), Joris Bijdendijk (RIJKS) en Ron Blaauw (Ron’s Gastrobar).

De Masterclasses, die de chefkoks geven zijn bedoeld voor iedere thuiskok. Kookervaring is niet nodig en na elke Masterclass is de receptuur te downloaden. Alle ingrediënten zijn ook eenvoudig verkrijgbaar in de supermarkt of bij de speciaalzaak.

Michelinsterren chefs

Cheflix start met topchefs zoals Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Ron Blaauw**, Erik van Loo** en Joris Bijdendijk*; samen goed voor 10 Michelinsterren. Elke chef presenteert een kookworkshop aan de hand van zijn eigen kookstijl. Zo presenteert Jacob Jan zijn Masterclass op basis van spannende combinaties tussen frisse tonen en zuren en presenteert Stefan van Sprang de innovatieve lichte keuken. Elke maand worden nieuwe Masterclasses toegevoegd. In februari volgen de Masterclasses van 2 Michelinsterren chef Soenil Bahadoer (De Lindenhof). In maart is het de beurt aan Jonathan Zandbergen (Merlet), topchef met 1 Michelinster.

Elke Masterclass bestaat uit ongeveer 10-15 videolessen, van elk gemiddeld 10 minuten. Een jaarlidmaatschap kost €2,99 per maand.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ron Blaauw bezorgt voortaan koks aan huis

Boekingsplatform – Culinair ondernemer Ron Blaauw is een samenwerking gestart met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Door de samenwerking zijn de chefs van Ron Gastrobar nu ook voor thuis te boeken.

Lees bericht


Rootzz of Nature opent jackfruit pop-up bar

Pop-up - Rootzz of Nature opent op 22 april de allereerste jackfruit pop-up bar van Nederland op het Hugo de Grootplein in Amsterdam.  In de pop-up bar staat een weekend lang chef-kok Naresh Ramdjas in de keuken om verschillende kleine gerechten te maken met de ‘vleesvervanger’ jackfruit.

Lees bericht

FELIXprinters brengt serie 3D foodprinters uit

Introductie – FELIXprinters uit IJsselstein heeft een serie 3D foodprinters op de markt gebracht. Met de foodprinters kunnen gerechten en voedingsmiddelen zoals pasta’s, chocolade, puree, vetten of soja in een breed scala van vormen bereid worden.

Lees berichtCheflix haalt investering op van € 2 miljoen

Masterclasses – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft een investering opgehaald van €2 miljoen. Cheflix is sinds de start in januari 2021 een groot succes. Geholpen door de lockdown en avondklok abonneerden zich tienduizenden leden in korte tijd, aldus de start-up.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid