Sterrenchefs zetten eigen streamingdienst Cheflix op


Stefan van Sprang, een van de deelnemende chef-koks aan streamingsdienst Cheflix

Horeca - Nederlandse topchefs lanceren hun eigen Netflix: Cheflix. Op deze nieuwe streamingdienst leert de kijker koken met Michelinsterren-chefs als Jacob Jan Boerma (De Leest), Joris Bijdendijk (RIJKS) en Ron Blaauw (Ron’s Gastrobar).

De Masterclasses, die de chefkoks geven zijn bedoeld voor iedere thuiskok. Kookervaring is niet nodig en na elke Masterclass is de receptuur te downloaden. Alle ingrediënten zijn ook eenvoudig verkrijgbaar in de supermarkt of bij de speciaalzaak.

Michelinsterren chefs

Cheflix start met topchefs zoals Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Ron Blaauw**, Erik van Loo** en Joris Bijdendijk*; samen goed voor 10 Michelinsterren. Elke chef presenteert een kookworkshop aan de hand van zijn eigen kookstijl. Zo presenteert Jacob Jan zijn Masterclass op basis van spannende combinaties tussen frisse tonen en zuren en presenteert Stefan van Sprang de innovatieve lichte keuken. Elke maand worden nieuwe Masterclasses toegevoegd. In februari volgen de Masterclasses van 2 Michelinsterren chef Soenil Bahadoer (De Lindenhof). In maart is het de beurt aan Jonathan Zandbergen (Merlet), topchef met 1 Michelinster.

Elke Masterclass bestaat uit ongeveer 10-15 videolessen, van elk gemiddeld 10 minuten. Een jaarlidmaatschap kost €2,99 per maand.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Makro komt met nieuw digitaal magazine Groots

Groothandel - Makro Nederland komt met een nieuw digitaal magazine genaamd Groots. Vanavond werd het eerste exemplaar tijdens een live workshop gepresenteerd. De workshop werd verzorgd door Michelinsterrenchef Soenil Bahadoer van restaurant de Lindenhof die ook in de eerste editie centraal staat. Hij deelde tijdens de uitzending zijn verhaal achter zijn ‘klassieker’ rendang met jus van blanke soja en gemberbierijs.

Lees bericht


Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Beurzen - Het Limburgs Culinair Gala 2021 vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gesproken is het gala altijd in januari, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het gala vindt nu plaats op de eerste dag van BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland.

Lees bericht

TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht

Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid