Sterrenrestaurant Noor geeft studenten 50% korting


Marleen Brouwer aan het werk in de keuken / Foto bij: Chantal Artnts

Restaurantactie - Het onlangs met een Michelinster bekroonde restaurant Noor in Groningen geeft studenten dit najaar 50% korting op de gehele rekening. Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer willen eten in een toprestaurant toegankelijker maken voor studenten en daarmee investeren in potentiële gasten van de toekomst.

Het op 1 maart 2022 officieel geopende restaurant van chefs Marleen en Jeroen Brouwer in Groningen kreeg op 30 mei 2022 de eerste ster uitgereikt door restaurantgids Michelin. Kort daarvoor was Noor als hoogste nieuwkomer in de Gault&Millau gids binnengekomen met 16 punten op een schaal van 20. Tegelijk met alle waardering en lof die Marleen en Jeroen Brouwers ontvingen, realiseerden zij zich ook dat het een drempel kon zijn voorjonge mensen die interesse hebben in goed eten en drinken. “Daarom willen we studerende jongeren die interesse hebben in gastronomie de kans bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was toen wij nog studeerden, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen. Ook jongeren die een horeca-opleiding volgen willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Door ze een substantiële korting van 50% op de gehele rekening aan te bieden kunnen ze kennismaken met eten op niveau en hopen we dat ze de potentiële gasten van de toekomst zijn.”

Het studentenaanbod loopt van september tot en met december 2022 en is elke tweede dinsdag van de maand geldig.

Bron: Noor/@FoodClicks

Interieur van restaurant Noor
Jeroen Brouwer aan het werk in de keuken
Marleen en Jeroen Brouwer voor de kerk Foto's: Chantal Arnts

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEazie trakteert 18.000 studenten op gezonde maaltijd

Actie – Eazie, een foodketen die zich richt op gezonde gerechten, geeft in vijf universiteitssteden aan zo’n 18.000 eerstejaars studenten een maaltijd weg. De keten organiseert de actie om de studenten een goede start te laten maken van een nieuwe opleiding. Volgens eazie brengt het starten van een vervolgopleiding naar het Hoger Onderwijs een hoop verandering met zich mee voor jonge...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid