‘Steun je stamkroeg levert 20.000 borrels op’


Actie - De actie ‘Steun je stamkroeg’, die op 31 maart 2020 werd gelanceerd om horecazaken een hart onder de riem te steken, heeft €37.500 opgeleverd. Omdat de horecazaken noodgedwongen de deuren moesten werd het initiatief gestart. De opbrengst gaat 100% en direct naar de naar de deelnemende horecazaken gaat. De actie stop omdat de horeca per 1 juni weer open mag.

Met de actie ‘Steun je stamkroeg’ riep kruidenlikeur Schrobbelèr (stam)gasten op om online alvast een rondje te bestellen, om hun kroeg te steunen. Een waardebon (ter waarde van vijftien euro) is goed voor acht borrels Schrobbelèr. Het volledige aanschafbedrag komt ten goede van de horecazaak. In totaal zijn er 2500 waardebonnen verkocht, dat komt neer op 20.000 borrels.

Nu de horeca weer deels open mag, stopt de actie en kunnen gasten hun rondje gaan bestellen. “De actie werd boven verwachting enthousiast ontvangen door zowel horecaondernemers als hun gasten. Veel horecazaken hebben het dankzij de coronacrisis erg zwaar. Wij hopen met deze actie een kleine bijdrage te leveren”, aldus Jan Eijsermans van initiatiefnemer Schrobbelèr.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid