Stijn Mentrop nieuwe Director Marketing & Communications McDonald’s


Mentrop gaat zich naast marketing en communicatie ook bezighouden met se strategische positionering van McDonald's

Benoeming - Stijn Mentrop is per 15 maart begonnen als Director Marketing & Communications bij McDonald’s Nederland. Naast de dagelijkse leiding over alle marketing & communicatie activiteiten, geeft hij invulling aan de strategische positionering van het familierestaurant. Mentrop is onderdeel van het directieteam, dat sinds 1 juni aangestuurd wordt door Managing Director Annemarie Swijtink.

Mentrop is een zeer ervaren en ondernemende business marketeer. Hij begon zijn carrière bij Unilever, waar hij verantwoordelijk was voor de merken Hertog Ice en OLA Viennetta. Na Unilever stapte hij over naar L'Oréal, waar hij de marketingactiviteiten deed voor het merk Garnier. Aansluitend keerde hij nog even terug naar Unilever om het merk AdeZ te lanceren, maar richtte vervolgens zijn eigen bureau op. Na tien jaar besloot Mentrop terug te keren naar klantzijde  en ging hij aan de slag als Senior Global Marketeer bij Philips.  Annemarie Swijtink, Managing Director McDonald’s Nederland: “We zochten een gepassioneerde marketeer die merk, impact en business naadloos weet aan te sluiten op elkaar. Met Stijn hebben we een hele fijne collega binnengehaald, met een ontzettend scherp oog voor de huidige tijdgeest en de strategische uitdagingen van ons merk en onze organisatie.”

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht


Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht
McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid