Studentenformule SPAR university bestaat 10 jaar


Het 10-jarig jubileum gaat SPAR university in samenwerking met haar leveranciers vieren met acties

Formulenieuws - SPAR university, het studentenformat van SPAR, bestaat 10 jaar. De eerste winkel opende in 2013 op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Een winkelformule specifiek gericht op studenten is uniek.

Bij de 11 locaties door het gehele land op de universiteits- en op de hogeschoolterreinen, en bij de zes onbemande locaties, komen wekelijks zo’n 135.000 studenten over de vloer. SPAR university is er daarnaast voor iedereen op de universiteit en hogeschool, dus ook voor de medewerkers en iedereen die langsloopt. Huidige ondernemers achter SPAR university zijn Martijn ten Berge en Ilona Bloch. Zij zijn al jaren multifranchisers bij SPAR holding.

10 dagen

Het 10-jarig jubileum gaat SPAR university in samenwerking met haar leveranciers vieren met acties. De acties worden zoals altijd gecommuniceerd via de eigen app. 10 dagen lang vinden er diverse activiteiten plaats op de versierde verkooppunten met de bekende roze krokodil. De komende 10 werkdagen wordt ter gelegenheid van het jubileum de techno muziek in de winkels aangepast voor feestelijke meezingers. Tevens wordt de roze krokodil versierd.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Inkoopclub Primera, SPAR en FOOX heet Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI)

Inkoop - Begin april dit jaar maakten Primera, SPAR en FOOX bekend dat zij een gezamenlijk inkoopclub gingen optuigen. Inmiddels is door de partijen de Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI) opgericht. Een inkoopverband dat rechtsreeks afspraken maakt met leveranciers van tabaksproducten. De coöperatie staat inmiddels ook organisatorisch, heeft een bestuur en een  inkoopcommissie die bestaat uit medewerkers van de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid