Sugo wint eerste Deliveroo Pizza Contest 2019


Wedstrijd - Sugo Pizza heeft de Deliveroo Pizza Contest 2019 gewonnen. Aan deze eerste wedstrijd van de bezorgdienst deden 16 restaurants verspreid over heel Nederland mee. Consumenten konden via Instagram stemmen op de mooiste, meest creatieve en lekkerste pizza. De pizza Truffel Ricotta & Italiaanse Ham was de absolute favoriet. Deze vierkante (kenmerkend voor Sugo) pizza kam als beste uit de contest. De pizza, belegd met truffel, ricotta, Italiaanse ham, walnoten, honing en wat rucola, was ook speciaal voor de wedstrijd bedacht. De 5 locaties van Sugo mogen nu een jaar lang de titel ‘Winnaar Pizza Contest 2019’ dragen. Sugo Pizza staat bekend om zijn gezonde vierkante (in plaats van ronde) pizza’s uit Rome: de pizza al taglio. Alleen al het maken van de bodem, die enkel bestaat uit (soja, volkoren en spelt) meel, water, een beetje zout en gist, kost al 3 dage. Omdat de bodem van Sugo veel eiwitten en weinig koolhydraten bevat zijn ze daardoor gezonder dan de gemiddelde pizza. De pizza’s worden belegd met vleeswaren en kazen afkomstig van familiebedrijven in Italië. Biologisch, gezond en duurzaam zijn uitgangspunten binnen het bedrijf, dat wordt gerund door de ondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen. Sugo Pizza heft inmiddels twee locaties in Rotterdam en zit verder in Amsterdam, Eindhoven en recent in Utrecht. Pizza Contest De contest werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door Deliveroo. Begin november startte de actie en konden pizzaliefhebbers stemmen via Instagram. De deelnemende restaurants konden hun klanten aansporen om hun stem uit te brengen. Afgelopen vrijdag vond de finale plaats en werden de stemmen geteld. Aan de Pizza Contest 2019 deden, naast Sugo, de volgende pizzaketens mee: Follia Italian District Pazzi Pietza Renato's Pizzeria van der Helstplein Restaurant Amici CIRO 1939 O'Panuozzo Mariastraat Toni Loco - Albert Cuyp Il Tartufo A Ora Pizza PizzaBar Rijslust Pizza Hut Stadhuisplein Aperitivo Leiden Gusto Mangia e Bevi Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht

Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht


Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht

Deliveroo gaat restaurants binnen één dag betalen

Bezorgdienst – Vanaf vandaag gaat bezorgdienst Deliveroo de aangesloten restauranteigenaren binnen één dag betalen. Met de nieuwe service zorgt de bezorgdienst er voor dat de eigenaren het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid