SuperTrade en Top Food Group richten Europese inkoopclub op


Marc de Swart van SuperTrade

Inkoopbundeling - Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland) hebben recentelijk ‘Top Trade, partners in purchasing sce’ opgericht. Het internationale inkoopverband , dat gaat werken onder de naam Top Trade is overkoepelend Europees inkoopverbond dat gaat werken voor de aangesloten leden.

Het dagelijks bestuur van Top Trade zal waargenomen worden door Jan sr Van Isveldt en Marc de Swart. Van Isveldt is naast deze functie tevens Algemeen Directeur van Top Food Group en de Swart is tevens Algemeen Directeur van SuperTrade. Van Isveldt: “Inkoop krijgt ook binnen de foodservice een meer en meer internationaal karakter. Wij zijn dan ook zeer verheugd over dit nieuwe initiatief en zien er naar uit om binnen Top Trade samen te werken met de Nederlandse collega’s van SuperTrade”.  Volgens De Swart past de Belgische collega goed bij SuperTrade. “ We kennen onze Belgische collega al geruime tijd en hun aanpak en kijk op de wereld past goed bij die van SuperTrade. Het belang van scherpe inkoop neemt toe en wij hebben er alle vertrouwen in dat Top Trade ons hierbij zal gaan helpen”.

Uitbreiding

Bestuurders van Top Trade sluiten een verdere toekomstige aanwas van (internationale) leden niet uit.

Leden

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Chefs Culinar, Digross Diepvries Combinatie  (De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik), Huuskes B.V. en  Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum  Ede en De Waal Vers). Juni vorig jaar voegde zich ook de bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V. en Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ toe tot het inkoopverband.

Bron: SuperTrade/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chefs Culinar neemt minderheidsbelang in Huuskes

Samenwerking – de Duitse horecagroothandel Chefs Culinar neemt een minderheidsbelang in Huuskes, foodcarespecialist in zorg en bedrijfscatering. Door de samenwerking krijgt Huuskes de beschikking over een ruimer assortiment horecaproducten en kan Chefs Culinar gebruikmaken van de expertise en gemaksproducten van Huuskes voor de Duitse zorgmarkt. De twee bedrijven werken al samen binnen het inkoopverband van SuperTrade.  

Lees bericht


‘Out-of-Home Partners’ sluiten zich aan bij SuperTrade

Inkooporganisatie – De bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V., Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. gaan zich per 1 juli 2020 gezamenlijk onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ aansluiten bij  de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade). Dat is vanadaag bekend gemaakt.

Lees bericht

Chefs Culinar breidt uit en wil nog twee grote locaties bouwen

Groothandel – Dat de Duitse groothandel Chefs Culinar grootse plannen heeft in Nederland is bekend. Maar in welk tempo exact niet. Sinds de komst in 2014 neemt het levensmiddelenbedrijf de tijd voor expansie. Nu de uitbreiding van de locatie in Nijmegen in volle gang is, wil directeur Eric Boeijen wel kwijt dat hij in Nederland op termijn nog een tweetal grote locaties...

Lees bericht

Chefs Culinar sluit zich aan bij SuperTrade

Inkoopcombinatie – Groothandel Chefs Culinar Nederland C.V. (Chefs Culinar) heeft zich per 1 januari 2019 aangesloten bij de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade. Bij de inkooporganisatie SuperTrade in Vught zijn momenteel de Levensmiddelengroothandel De Kweker, Digross Diepvries Combinatie (Huuskes, De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik) en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers)...

Lees bericht


Van den Heuvel stapt op bij Chefs Culinair

Persoonlijk - Formulemanager René van den Heuvel stapt op bij de fastserviceformule Eetwinkel van groothandel Chefs Culinar uit Nijmegen. Van den Heuvel laat weten dat hij weliswaar persoonlijk uitdagingen, kansen en mogelijkheden ziet voor het fastserviceconcept Eetwinkel, maar geen toekomst meer ziet voor zichzelf bij groothandel Chefs Culinar. In het afgelopen jaar groeide het aantal locaties met vijftien vestigingen en...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid