Susan Kuijpers-Witteveen managing director Avia Nederland


Benoeming - Susan Kuijpers-Witteveen is met ingang van 1 januari 2021 aangesteld als managing director van AVIA Nederland.

In Nederland voeren 5 zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche de AVIA-licentie, te weten Achilles Brandstoffen Maatschappij, Marees & Kistenmaker, SO Retail, Vollenhoven Olie en Weghorst Oliko Retail B.V. Samen vormen deze bedrijven AVIA Nederland.

AVIA is, naar eigen zeggen, de snelstgroeiende coöperatie voor brandstoffen en het tweede merk als het om locatiedichtheid gaat. De coöperatie beheert zo’n 365 tankstations in en rond dorpen en langs doorgaande provinciale wegen. Maandelijks bezoeken zo’n 2 miljoen klanten een tankstation van AVIA Nederland.

Bron: AVIA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees berichtPartnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht
Eric van Voorthuizen vertrekt als directeur bij SWO de Splinter

Petrol - Directeur Eric van Voorthuizen gaat per 1 juni aanstaande de retailorganisatieSWO de Splinter verlaten. Het bestuur van de retailorganisatie voor tankstation ondernemer en Van Voorthuizen zijn dit overeengekomen. Van Voorhuizen is twee jaar in de directeursfunctie actief geweest en heeft in deze periode verschillende koersaanpassingen doorgevoerd.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid