Susan Kuijpers-Witteveen managing director Avia Nederland


Benoeming - Susan Kuijpers-Witteveen is met ingang van 1 januari 2021 aangesteld als managing director van AVIA Nederland.

In Nederland voeren 5 zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche de AVIA-licentie, te weten Achilles Brandstoffen Maatschappij, Marees & Kistenmaker, SO Retail, Vollenhoven Olie en Weghorst Oliko Retail B.V. Samen vormen deze bedrijven AVIA Nederland.

AVIA is, naar eigen zeggen, de snelstgroeiende coöperatie voor brandstoffen en het tweede merk als het om locatiedichtheid gaat. De coöperatie beheert zo’n 365 tankstations in en rond dorpen en langs doorgaande provinciale wegen. Maandelijks bezoeken zo’n 2 miljoen klanten een tankstation van AVIA Nederland.

Bron: AVIA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid