SVH en Bakery Institute gaan samen nieuw lesmateriaal maken voor de bakkerij


Horecabeeld in de bakkerijformule van backWERK

Samenwerking - De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de horeca en komen er steeds meer formules met horeca in de sector van de bakkerij. Om daarop in te spelen slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen en gaan zij gezamenlijk e-learningprogramma’s ontwikkelen voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo.

Tevens komen er met ingang van komend schooljaar theorieboeken beschikbaar voor de specialistenopleidingen Boulanger en Patissier. Met de samenwerking komt het beste van twee werelden samen, volgens beide partijen: de kennis over en het netwerk in de bakkerijsector van het Bakery Institute en de know how van SVH op het gebied van e-learning en horeca.

SVH heeft voor de Meestertitels al een samenwerking met De Meesters, de vereniging waarin alle Meesters Boulanger en Patissier samenwerken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pizza Profs organiseert eerste Pizza Inspiratie Event

Event - Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 24 oktober het allereerste Pizza Inspiratie Event bij SVO in Houten. Een van de gastsprekers op het event is de Italiaanse tomatenspecialist Carlo Casoni van Pizza Prof-partner Mutti. Daarnaast zijn er verschillende proeverijen.

Lees bericht


Politie en SVH gaan diplomafraude horecaportiers aanpakken

Horeca – De Nationale Politie en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) zien een buitensporige toename van diplomafraude. Bij controles door de politie blijkt een deel van de horecaportiers te beschikken over vervalste diploma’s. Beide partijen hebben besloten de diplomafroude bij horecaportiers hard aan te pakken.

Lees bericht

’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid