SVH en Bakery Institute gaan samen nieuw lesmateriaal maken voor de bakkerij


Horecabeeld in de bakkerijformule van backWERK

Samenwerking - De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de horeca en komen er steeds meer formules met horeca in de sector van de bakkerij. Om daarop in te spelen slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen en gaan zij gezamenlijk e-learningprogramma’s ontwikkelen voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo.

Tevens komen er met ingang van komend schooljaar theorieboeken beschikbaar voor de specialistenopleidingen Boulanger en Patissier. Met de samenwerking komt het beste van twee werelden samen, volgens beide partijen: de kennis over en het netwerk in de bakkerijsector van het Bakery Institute en de know how van SVH op het gebied van e-learning en horeca.

SVH heeft voor de Meestertitels al een samenwerking met De Meesters, de vereniging waarin alle Meesters Boulanger en Patissier samenwerken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SVH start wervingscampagne voor horecamedewerkers

Campagne - Nu de terrassen weer open mogen is het tijd om er met positieve energie tegenaan te gaan. Daarom start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’.

Lees bericht


Eerste Gespecialiseerd kok-diploma ‘nieuwe stijl’ uitgereikt

Uitreiking - In restaurant Da Vinci* in Maasbracht is door de SVH Meesters Margo Reuten (SVH Meesterkok) en Petro Kools (SVH Meestergastheer) het diploma SVH Gespecialiseerd kok uitgereikt aan Martijn van der Zwan, student van Kookstudio Thorn. Het is het eerste diploma SVH Gespecialiseerd kok ‘nieuwe stijl’ dat is uitgereikt.

Lees bericht


Ook Engelstalige koks welkom bij Horeca Academie Amsterdam

Opleiding – In september is de Horeca Academie in Amsterdam niet alleen geopend voor Nederlandstalige koks, maar ook voor Engelstalige koksstudenten. De praktijkgerichte mbo school, die gevestigd is in de Kookfabriek in Amsterdam, start daar met de opleidingen BBL Basiskok mbo niveau 2 en de Engelstalige opleiding Professional Chef level 2.

Lees bericht


SVH en KHN komen met gratis e-learning Hygiëne & Veiligheid in coronatijd

Opleiding – Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) komen met een nieuwe gratis e-learning Hygiëne & Veiligheid in coronatijd. Nu de horeca vanaf 1 juni weer voorzichtig open mag, hebben de beide organisaties besloten om een speciale e-learning in coronatijd voor de bedrijfstak te ontwikkelen op het gebied van Hygiëne & Veiligheid.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid