SVH Meesterkok Jeroen Robberegt Executive Chef Miele Culinary Institute


Industrie - SVH Meesterkok Jeroen Robberegt zal per 1 juni 2013 aantreden als Executive Chef van het Miele Culinary Institute in Vianen. De heer Robberegt heeft ruime ervaring opgedaan in vele gerenommeerde restaurants en is sinds 2005 chef de cuisine van Grand Restaurant Karel V (*) in Utrecht. Jeroen Robberegt ziet veel kansen om met zijn kennis en ervaring het Miele Culinary Institute verder te professionaliseren en de consument te enthousiasmeren voor Miele-apparatuur. Het Miele Culinary Institute is onderdeel van het Miele Inspirience Centre in Vianen. Een uitgebreide kookstudio waar men onder leiding van professionele koks kan deelnemen aan culinaire workshops en cursussen. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer leren de deelnemers de fijne kneepjes van het koken om vervolgens de zelfbereide gerechten geserveerd te krijgen in het Miele-restaurant. Het Miele Culinary Institute heeft inmiddels een grote aantrekkingskracht op topkoks. In samenwerking met Miele organiseren zij culinaire arrangementen voor een breed publiek. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid