SVH partner van eerste editie Nationale Horecadag


Horecadag - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit moment doen zo’n  200 horecazaken mee, van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Initiatiefnemer is Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, die de horecadag samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert.  SVH sluit zich u daarbij aan. Gezamenlijk gaan zij inzetten op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis, directeur SVH:: “We slaan de handen ineen om duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. De horeca is gewoon een heerlijk vak.” Bron: @FoodClicks Horecadag - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit moment doen zo’n  200 horecazaken mee, van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Initiatiefnemer is Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, die de horecadag samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert.  SVH sluit zich u daarbij aan. Gezamenlijk gaan zij inzetten op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis, directeur SVH:: “We slaan de handen ineen om duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. De horeca is gewoon een heerlijk vak.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Too Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees bericht


Ook Horeca Expo in Gent ondervindt druk deelnemers

Horecavakbeurzen – Belgisch leukste horecabeurs is zondag van start gegaan. Het aantal deelnemende foodbedrijven aan de Horeca Expo in Gent lag deze editie iets lager dan vorig jaar. Ook duurt de beurs een dag korter. De Horeca Expo, waar de zuidelijke horecaprofessionals komen kijken, proeven en ontmoeten, ondervindt net als andere beurzen de druk bij de deelnemende leveranciers.

Lees bericht


Mona Keijzer in gesprek met Amsterdamse horeca

Actie - Mona Keijzer, tweede op de lijst van de BBB, bracht vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Samen met horecaondernemers gingen Mona Keijzer en KHN in op thema’s, zoals arbeid,...

Lees bericht




© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid