Taco Mundo en Lekkerland Nederland verlengen samenwerking


Olaf Gockel (l), Sales directeur Lekkerland Nederland en Tom Filippini (r), oprichter van Taco Mundo

Samenwerking – Lekkerland Nederland en de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo hebben hun samenwerking voor de komende jaren verlengd. Hiermee blijft Lekkerland de totale logistieke dienstverlening verzorgen van het food- en nonfoodassortiment voor de 37 Taco Mundo vestigingen in Nederland.

De Mexicaanse keten is in 2000 opgericht en kent gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas. Tom Filippini, oprichter van Taco Mundo: “Wij werken inmiddels al 4 jaar samen met Lekkerland en zijn zeer tevreden over de invulling van deze samenwerking. Lekkerland voorziet onze vestigingen van alle benodigde producten, van food tot nonfood, AGF tot dranken. Deze verlenging toont aan dat we samen een goede balans hebben gevonden.”

Balans

“Deze verlenging is een duidelijke bevestiging van het wederzijds vertrouwen en de sterke relatie die we in de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd”, aldus Olaf Gockel, Sales directeur bij Lekkerland Nederland. “Taco Mundo kiest opnieuw voor Lekkerland vanwege onze full service dienstverlening, die we meerdere keren per week voor de 37 vestigingen in Nederland uitvoeren.”

Taco Mundo wil de komende jaren verder uitbreiden. Filippini ziet ruimte om de komende jaren door te groeien naar 50 tot 60 vestigingen. Ook uitbreiding  over de grens behoort tot de mogelijkheden, zo laat hij weten.

Bron: Lekkerland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMaxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting

Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.

Lees bericht

BFG Warehousing gaat verder onder de naam QSTA

Fusie - BFG Warehousing, een speler in de logistieke foodsector, gaat fuseren met QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals. Het samengaan van beide bedrijven markeert een nieuwe fase, die hun krachten op deze manier bundelen om een nog breder scala aan diensten aan te kunnen bieden.

Lees bericht

Müller Fresh Food partner in het European Food Network

Logistiek – De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). Dachser nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

Lees bericht


Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid