Taco Mundo viert jubileum met Vegan Chili con Carne


Formulenieuws  - Taco Mundo slaat ter ere van het 20-jarige bestaan de handen ineen met PLNT, het Nederlandse merk dat plantaardige vleesopvolgers biedt. Om dit jubileum te vieren biedt de formule tijdelijk een plantaardige variant op de bestseller Chili con Carne aan, de Vegan Chili con Carne.

Het PLNT Geruld Gehackt dat voor de Vegan Chili con Carne wordt gebruikt, is ontwikkeld door PLNT. Volgens Taco Mundo’s chefkok Gustavo is het vleesvervangende product niet van normaal gehakt te onderscheiden. Beide partijen zien de samenwerking als een bijdrage aan een gezondere toekomst, door smaakvolle vleesalternatieven aan te bieden. Just van der Horst, development manager Taco Mundo: “Al langere tijd hadden we de wens om een vegan variant van een populair gerecht op de kaart te zetten. In PLNT hebben we een samenwerkingspartner van Nederlandse bodem gevonden waarmee we nu een smaakvol alternatief kunnen bieden aan die klanten die kiezen voor een menu zonder vlees.” De Chili con Carne behoort tot de topfavorieten bij Taco Mundo.

De Vegan Chili con Carne is een Mexicaanse stoofschotel met zwarte bonen, bruine bonen, ui, paprika, mais en PLNT Geruld Gehackt. De Vegan Chili con Carne de komende 3 maanden bij alle 33 Taco Mundo vestigingen in Nederland te bestellen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Future Food Group lanceert merk PLNT

Introductie - Future Food Group in Oss heeft een eigen merk ontwikkeld. Het bedrijf zet onder de naam PLNT een uitgebreide lijn vleesvervangers op de markt. De producten variëren van vegetarische kipreepjes tot plantaardig broodbeleg en zijn zowel in bulk als in stuks verpakking beschikbaar.

Lees berichtTaco Mundo en Lekkerland gaan meerjarige samenwerking aan

Samenwerking - Mexicaanse restaurantformule Taco Mundo (Mexican Delivery) en convenience groothandel Lekkerland gaan een meerjarige overeenkomst aan. Lekkerland gaat vanaf 1 maart 2020 de totale logistieke dienstverlening verzorgen van het food- en non-foodassortiment van de inmiddels bijna 30 Taco Mundo vestigingen in Nederland. Tom Filippini, oprichter van Taco Mundo: “Wij zochten een logistieke partner voor de lange termijn die kon voldoen aan onze...

Lees bericht

Taco Mundo opent 27e winkel in Arnhem

Formulenieuws – De Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo opent donderdag 2 januari 2020 een winkel in Arnhem. Het wordt de 27e vestiging van de formule in Nederland. Taco Mundo staat bekend om haar Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos en Quesadillas. Daarnaast heeft het assortiment ook veel vegetarische opties en worden er  Bowls en Salads bezorgd. Taco Mundo doet dat bezorgen bij voorkeur duurzaam en...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid