Tandoori Express uitgeroepen tot Beste Bezorgrestaurant


Het Amsterdamse Tandoori Express wordt uitgeroepen tot Beste bezorgrestaurant 2020

Verkiezing - Tandoori Express mag zich dit jaar het allerbeste bezorgrestaurant van Nederland noemen. Björn Burgers met zijn 100% vegetarische en vegan burgers werd uitgeroepen tot gamechanger van Nederland. De Thuisbezorgd.nl Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen die staan voor de waardering van Nederlandse eetliefhebbers. Gisteren werden de winnaars bekendgemaakt.

Naast de bekendmaking van de Thuisbezorgd.nl Awards 2020 werden ook enkele unieke restaurants in het zonnetje gezet, die het traditionele landschap hebben veranderd Thuisbezorgd.nl Awards 2020. De recensies op Thuisbezorgd.nl zijn doorslaggevend in de jaarlijkse ranglijst. De meer dan 10.000 aangesloten restaurants in Nederland konden deelnemen in tien verschillende categorieën. Daarnaast zijn er ook nog winnaars per stad uitgeroepen. Dick Franken, Director Partner Marketing bij Thuisbezorgd.nl: “We willen met deze awards de restaurants bekronen die dagelijks alles op alles zetten voor de Nederlandse consumenten.”

Publieksprijzen

Dit jaar waren er voor het eerst publieksprijzen voor het beste veggie restaurant van Nederland en de absolute Gamechanger. Het Groningse FLFL werd door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot Beste Veggie Restaurant. FLFL staat bekend om haar vers geschepte falafel op basis van eigen receptuur. Björn Burgers werd door het uitgesproken eigen karakter uitgeroepen tot gamechanger van Nederland. Er worden 100% vegetarische en veganistische burgers gemaakt, die volgens het restaurant nog in de kinderschoenen staan. Daarom noemen ze zichzelf een concept-formule; het menu wordt regelmatig aangepast doordat geëxperimenteerd wordt met verschillende recepten. Is het goed, dan blijft het. Valt een burger niet in de smaak, dan verdwijnt die onmiddellijk van het menu.

Tandoori winnaar

Van de bekroonde restaurants waren de prestaties van het Amsterdamse Tandoori Express het beste. Daarom werd dit bedrijf beloond met de titel het beste restaurant van Nederland. Eigenaar Suleman Rana was blij met de erkenning: “Onze sleutel tot succes? Een combinatie van heel hard werken en een extreme focus op de beste bezorging, de kwaliteit van onze maaltijden en redelijke prijzen.”

Beste nieuwkomer

De beste nieuwkomer onder de Nederlandse restaurants is Burger Special. Zij wonnen het afgelopen jaar de harten van hun klanten en werden daarvoor beloond tijdens de Thuisbezorgd.nl Awards. Verder bleek in 2020 dat Nederlanders nog steeds heel graag eten bij Domino's Pizza, daarom zijn ze bekroond tot beste keten van Nederland.

De beste restaurants van Nederland in de verschillende categorieën:

Beste Burgerrestaurant 2020: Burgers & Frites

Beste Sushirestaurant 2020: Fresh2Go Sushi

Beste Pizzeria 2020: Angelo’s Pizza

Beste Fast Food Restaurant 2020: INCI

Beste Indiase Restaurant 2020: Tandoori Express

Winnaars per stad en categorie

Naast de landelijke winnaar heeft Thuisbezorgd.nl de lokale winnaars in 50 Nederlandse steden bekendgemaakt. Bekijk voor het volledige overzicht per stad en alle genomineerden de speciale website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2020.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid