Tango ziet kansen voor het onbemande GO Shop By Tango


Petrol – Tango wil het onbemande GO Shop By Tango grootschalig uitrollen. De eerste vestiging van de selfservice kiosk, die 24/7 toegankelijk is en de consument een assortiment van eet- en drinkwaren biedt, is geopend in Den Haag. Deze week opent een tweede locatie in Schiedam.

De consument vindt in de onbemande shop een aanbod van zo’n 70 producten. Dit varieert van frisdranken en zuivelproducten tot sandwiches, wraps en zoetwaren. Voor koffieliefhebbers bieden twee machines een uitgebreid aanbod van diverse specialiteiten met verse koffiebonen. Dankzij de aanwezige zitbankjes kunnen bezoekers zowel binnen als buiten genieten van een hapje of drankje. Voor een veilige shopervaring is de kiosk 24/7 beveiligd met meerdere camera’s. “Het doel was om een goed concept neer te zetten met slimme koelkasten, innovatieve shopoplossingen én een ruim aanbod. Daar zijn we in geslaagd met GO Shop By Tango”, aldus  Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango. Voor consumenten is de shop vrij toegankelijk, dus zonder een betaalpas of app. Daarna spreekt volgens Tango alles voor zich; een betaling dient eerst te worden geautoriseerd. Daarna weten de slimme koelkasten precies welk product er gekozen is op basis van het gewicht dat weggenomen wordt. Vervolgens rekent de klant via de geïntegreerde betaalzuil met touchscreen af met een bankpas, creditcard of mobiele betaalapp.

Inzichten

De onbemande shops in Den Haag (aan de Prinses Beatrixlaan 900) en Schiedam (aan de Nieuwe Damlaan 9) moeten de komende periode voldoende inzichten meegeven voor de toekomst. “De GO Shop By Tango in Den Haag is omringd met een woonwijk en verschillende kantoren, terwijl de locatie in Schiedam onderaan de afslag van de snelweg ligt in de nabijheid van een sporthal en ziekenhuis. Het is de komende tijd dus interessant om te zien wat de consument bij de twee verschillende winkels koopt. Uiteindelijk willen wij bieden wat de bezoeker zoekt. Dat staat centraal of het nu een automobilist, student of kantoormedewerker is. We willen leren uit de bestaande concepten, ze evalueren en bijstellen waar nodig. Onze ambitie is om ze nadien op grotere schaal uit te rollen,” aldus Romijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

NS wil in Week zonder Vlees reiziger verleiden tot meer vegan

Actie – NS ziet de Nationale Week zonder Vlees & Zuivel, die van 6 tot en met 12 maart, wordt gehouden, als goede aanleiding om meer reizigers te verleiden tot het consumeren van vega en vegan. Samen met 25 van de 45 AH to Go-winkels op het station gaat de NS met de eigen formules Julia’s, StationsHuiskamer en Kiosk een aantal vegetarisch en vegan producten...

Lees bericht


KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht

Nikkei cuisineconcept BlueBlood opent in Den Haag

Restaurant - Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren in het centrum van Den Haag. Met de komst van BlueBlood aan de Zeestraat wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Lees bericht

NS Retail en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – De retailformules de Kiosk, de StationsHuiskamer, Julia’s en automaten op de Nederlandse treinstations blijven ook de komende jaren door Lekkerland Nederland bevoorraad. In de nieuwe samenwerking die per 1 juli 2022 start, ligt de focus op verdere automatisering en verduurzaming. Beide partijen werken al twintig jaar samen.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid