Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat volledig online


Beurzen – Lang werd volgehouden dat de fysieke beurs doorgang zou vinden, maar uiteindelijk is toch besloten de zesde editie van Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op 4 en 5 november zou worden gehouden, volledig online te organiseren. In een driedaags programma krijgen exposanten nu de gelegenheid hun innovaties via een livestream te tonen.

De beslissing online te gaan is in overleg met de exposanten, bezoekers en branche besloten, laat de organisatie weten. De vakbeurs zou begin november in Expo Houten worden gehouden. Aanvankelijk had de organisatie de overtuiging dat de beurs ‘coronaproof’ zou kunnen worden georganiseerd, met brede gangpaden en ruimte tussen de stands en timelots, maar de huidige maatregelen maken het nu feitelijk onmogelijk een fysiek event te organiseren.

Onzekerheid

Veel partijen hadden in een eerder stadium al laten weten niet deel te zullen nemen. De onzekerheden rondom de coronamaatregelen en de oproep vanuit het kabinet om samenkomsten zoveel mogelijk te beperken, maakten de afweging niet deel te nemen voor veel bedrijven al snel duidelijk. Desondanks was de organisatie van de tankbeurs tot halverwege september er nog steeds van overtuigd dat de beurs wel doorgang kon vinden.

Driedaags online

In de nieuwe online opzet, wordt vanuit een studio in Rotterdam een driedaags programma georganiseerd, waar geïnteresseerden zich online op de hoogte kunnen laten stellen van de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties in de wereld van petrol en carwash. De thema’s die aan bod komen zijn ‘shop’ (3 november), ‘brandstof/energie’ (4 november) en ‘carwash’ (5 november).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Broodjesbox opent eerste rijksweglocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste locatie geopend aan de snelweg. Het tankstation waarin het shopconcept is gevestigd ligt aan de A32 zuidzijde Shell Dorpshellen, tussen Heerenveen en Wolvega.

Lees bericht


De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht


Van Horne opent eigen shop Buulangerie

Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

Lees berichtDe Broodjesbox opent tweede locatie in Deventer

Petrol – In de tankshop van het Shell-tankstation aan de Snipperlingsdijk in Deventer is afgelopen week de tweede De Broodjesbox geopend. Na het succes van de pilotstore in Almelo is de tijd voor de ondernemers Jan Knol en Ruud Sievers rijp om het concept verder uit te rollen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid