Tankstationcoöperatie Puur/RTO kiest voor groothandel Lekkerland


Petrol - Coöperatie Rijnmond Tankstation Organisatie (Puur/RTO) heeft gekozen voor groothandel Lekkerland. Puur/RTO is van mening dat voor een actuele invulling van de foodserviceconcepten de groothandel in Son de ideale partner is.

De coöperatie uit Rotterdam en omstreken is daarmee de derde petrolpartij die recent groothandel Sligro verruilde voor Lekkerland. Eerder besloot De Haan Minerale Oliën en GP Groot over te stappen. Volgens Puur/RTO hebben de veranderende rol van de bemande tankstations en de kennis van Lekkerland op dat terrein de belangrijkste rol gespeeld bij de keuze.

Erik Lagendijk, directeur van Lagendijk Brandstof en lid van coöperatie Puur/RTO vertelt wat Puur/RTO onderscheidt: “Alle aangesloten leden exploiteren bemande locaties langs provinciale wegen, in woonwijken of industriegebieden. Het zijn stuk voor stuk plekken met mogelijkheden om de shop tot een prachtige bestemming te vormen. Gastvrijheid van personeel en persoonlijke betrokkenheid met de klant staan daarom altijd hoog in het vaandel.”

Bakery

Puur/RTO is sinds lange tijd thuis in foodservice en bijna alle tankstations zijn voorzien van een bakery. Lagendijk: “De bakery is een onderdeel waarin Lekkerland voor ons veel kan betekenen. De bakery-concepten van Lekkerland met modulaire oplossingen, zullen voor zowel kleine als grote tankshops een ideale uitkomst bieden. Ook hun nadruk op iedere vorm van gemak en hospitality sluit hier naadloos op aan”.

Nieuwe samenwerking

Dat Lekkerland de laatste jaren zo gegroeid is in foodservice, maakte de keuze des te logischer,” aldus Lagendijk. “Dit was een van de vele raakvlakken die wij hadden. Met het oog op de toekomst zochten wij een sterke partner die onze bedrijfskoers begrijpt en vooral deelt. De strategische keuze van Lekkerland om sterker te focussen op het petrolkanaal, sprak ons enorm aan.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht


REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht


Lekkerland-divisie CRS ontwikkelt Foodservice Wall

Petrol - Convenience Retail Solutions, de recent opgerichte divisie van Lekkerland, heeft voor de tankstationlocaties zonder bakery, of met een beperkt foodservice assortiment, de Foodservice Wall ontwikkeld. De 'wall' is modulair opgebouwd en kan afhankelijk van de tankshop worden vergroot of verkleind.

Lees berichtEerste onbemande Tony’s kiosk opent bij Haan Express Amsterdam

Petrol - Bij het onbemande Haan Express tankstation aan de Appelweg in Amsterdam Noord is vrijdag de allereerste Tony’s Kiosk van Nederland geopend. De onbemande Kiosk, die 24/7 open is en ontwikkeld is met een aantal partners, maakt onderdeel uit van de strategie van De Haan Minerale Oliën (DHMO) om antwoorden te vinden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid