Tankstationformule Berkman houd actie voor getroffen horeca


Petrol - Tankstationformule Berkman, een netwerk van circa 70 tankstations, houdt een actie om de Nederlandse horeca te ondersteunen. Klanten die bij een van de tankstations van Berkman tanken, kunnen sparen voor een korting op een diner in 2021.

Aan de actie ‘Tank bij Berkman en steun de restaurants’ doen zo'n 50 tankstations van Berkman mee. Klanten, die in de maanden november en december bij een van de deelnemende Berkman locaties komt tanken, krijgen een speciale kortingscode op hun tankbon. Bij het reserveren van een diner geeft de kortingscode recht op een korting die kan oplopen tot zo’n 50 procent. Uiteraard moet de horeca dan wel weer open zijn. Wie zolang niet wil wachten kan er ook voor kiezen de kortingscode in te zetten voor een take-away pakket of een luxe hotelovernachting.

De actie bij Berkman is ontwikkeld samen met HEERLIJK, een organisatie die het eten buiten de deur stimuleert door middel van acties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Uitrol AH to go bij tankstations bp pas in 2021

Petrol – De uitrol van de Albert Heijn to go-locaties op zo’n 100 bp tankstations in Nederland zal niet, zoals eerder aangekondigd, na de zomer van 2020 starten, maar pas in 2021. een woordvoerder van Albert Heijn heeft dat tegenover @FoodClicks bevestigd.

Lees bericht

AH to go meest populaire shop onderweg

Onderzoek -  Meer dan vier op de tien consumenten (43%) die weleens onderweg eten en drinken kopen doen dit bij AH to go. Hiermee is het gemaksconcept de meest bezochte on the move shop. Dit blijkt uit de tweede editie van de Smart Food Monitor, een online onderzoek van Multiscope onder 7.300 Nederlanders.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid