Tavola krijgt met Taste of Tavola een spin-off


Vakbeurzen – De Belgische vakbeurs Tavolola in Expo Kortrijk krijgt in september een spin-off getiteld The Taste of Tavola. De beurs wordt een soort voorproefje van de vakbeurs in maart 2022.

De nieuwe vakbeurs, met zo’n honderd deelnemende bedrijven vindt plaats op 26 tot en met 29 september in het beursgebouw in Kortrijk, waar ook de internationale beurs Tavola zelf wordt gehouden. Op de nieuwe beurs presenteren de deelnemende bedrijven  een selectie delicatessen, als een voorproefje van de 20e editie van Tavola in maart 2022. Zo wordt Taste of Tavola het eerste live event waar de fine food community elkaar weer kan ontmoeten, aldus de organisatie.

Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorging in 4 weken tijd met 20% gestegen

Analyse – De horeca is deze zomer minder hard gestegen dan in de zomer van vorig jaar. Anders ligt dat bij thuisbezorging. Dat blijft maar doorstijgen. De afgelopen 4 weken wederom met 20 procent (van 6,5% van de avondmaaltijden thuis naar 7,9%).

Lees bericht


Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht

Combinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid