Teavana thee nu ook bij Nederlandse vestigingen Starbucks verkrijgbaar


Convenience - Teavana thee en ‘tea lattes’ zijn vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle Starbucks vestigingen in Nederland. De lancering van Teavana thee in de Nederlandse vestigingen van Starbucks maakt onderdeel uit van de wereldwijde uitrol van het theeconcept waarover @FoodClicks al eerder berichtte. Naast een range Teavana ‘iced teas’ biedt de Amerikaanse koffiecaféketen nu tien nieuwe soorten thee, waaronder Jasmine Pearls, groene, zwarte en witte thee en drie ‘tea latte’ smaken. Theecultuur “We zijn blij ons bestaande Teavana assortiment uit te breiden naar Europa, en onze klanten ook daar kennis te laten maken met de nieuwe hot brewed teas”, zegt tea category manager Charlotte Oldham van Starbucks EMEA. “Onze missie is om wereldwijd een moderne theecultuur te creëren met theeproducten en ervaringen, waarbij we hopen dat onze klanten ervan zullen genieten.” Teavana kan in de koffiecafés van Starbucks vers worden gedronken, maar is ook te koop in grotere verpakkingen voor thuis. Teavana is in 2012 door Starbucks overgenomen en na de volgens het bedrijf succesvolle lancering in de Verenigde Staten in 2016 geïntroduceerd in vestigingen in Europa en Azië. Bron: @FoodClicks Convenience - Teavana thee en ‘tea lattes’ zijn vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle Starbucks vestigingen in Nederland. De lancering van Teavana thee in de Nederlandse vestigingen van Starbucks maakt onderdeel uit van de wereldwijde uitrol van het theeconcept waarover @FoodClicks al eerder berichtte. Naast een range Teavana ‘iced teas’ biedt de Amerikaanse koffiecaféketen nu tien nieuwe soorten thee, waaronder Jasmine Pearls, groene, zwarte en witte thee en drie ‘tea latte’ smaken. Theecultuur “We zijn blij ons bestaande Teavana assortiment uit te breiden naar Europa, en onze klanten ook daar kennis te laten maken met de nieuwe hot brewed teas”, zegt tea category manager Charlotte Oldham van Starbucks EMEA. “Onze missie is om wereldwijd een moderne theecultuur te creëren met theeproducten en ervaringen, waarbij we hopen dat onze klanten ervan zullen genieten.” Teavana kan in de koffiecafés van Starbucks vers worden gedronken, maar is ook te koop in grotere verpakkingen voor thuis. Teavana is in 2012 door Starbucks overgenomen en na de volgens het bedrijf succesvolle lancering in de Verenigde Staten in 2016 geïntroduceerd in vestigingen in Europa en Azië. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht


HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht


Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees berichtYoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid