Ter Marsch & Co opent in Amsterdam met spraakmakend interieur


Horeca - De afgelopen maanden heeft bar en grillrestaurant Ter Marsch & Co hard gewerkt aan de heropening van haar zaak aan de Amsterdamse Bloemenmarkt. Samen met ontwerpbureau Dark&Stormy werd een spraakmakend interieur gecreëerd. De transformatie van het Amsterdamse NH Carlton van NH Hotel Group was een uitgelezen kans voor Ter Marsch & Co om ook haar zaak, gelegen naast de lobby, een rigoureuze metamorfose te geven. De Bloemenmarkt vormde de inspiratiebron. Het resultaat is een eclectische mix van kleuren, patronen en bloemen. Luxe materialen zoals messing, marmer en velours contrasteren met de ruige elementen van zwartgeblakerd hout, beton en blank staal. De kolommen werden bekleed met mozaïek naar ontwerp van Hanneke van de Pol. Zomers Bloemen creëerde een grote wolk kunstbloemen boven de eilandbar. Een open keuken achter glas, grenzend aan de bar, geeft de gast zicht op de bereiding. Big Gree Egg Het concept van Ter Marsch & Co is eenvoudig; een bar en grill met professionele service aan tafel. Klanten kunnen kiezen uit vers bereide burgers zoals de Oh' Cheeus met Scottish Angus, Tonkatsu van Japans Wagyu, Scottish Angus en Oosterse buikspek en The Big Marsch met twee burgers op elkaar. Daarnaast is de keuken in Amsterdam uitgebreid met een Big Green Egg waarop steaks worden bereid. De locatie heeft ook een dry age cabinet waarin het vlees hangt te rijpen met cuts als rib eye, sirloin steak. Bron: Ter Marsch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ter Marsch & Co winnaar beste burger en friet met topping

Vakwedstrijden - Hamburgerspecialist Ter Marsch & Co, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, was van de week, tijdens de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava, al winnaar met de beste hamburger, maar daar kwam het lekkerste frietje donderdag nog bij. Medewerkers Mitch Kramer won in die categorie met zijn creatie 'Sweet fries of mine'. 'Sweet fries of mine' is een friet gemaakt...

Lees bericht

Moving Mountains aast vooral op foodservicebedrijven

Vegetarisch – Bij de kennismaking in Nederland van de plant-based Moving Mountains-producten liet oprichter Simeon van der Molen duidelijk weten vooral de foodservicebedrijven voor ogen te hebben met zijn producten. “Daar kan de consument het beste de kwaliteit van onze producten proeven.” De burgers van Moving Mountains staan bekend omdat zij ook daadwerkelijk in de pan bij het bakken bloeden. Dat...

Lees bericht

Ter Marsch & Co haakt met roze burger in op Pride Amsterdam

Actie – Ter Marsch & Co, de hamburgerspecialist die recent een bijzonder kleurrijk locatie in Amsterdam opende, komt een weeklang met een roze hamburgerbroodje. Het broodje is ontwikkeld in eigen bakkerij door bakker Edwin Klaasen. Met de roze buns speelt Ter Marsch & Co in op Pride Amsterdam, het spektakel dat deze week in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens de CanalPride op 3 augustus komen...

Lees bericht

700 Green Key accommodaties gaan ‘duurzaam gevangen vis’ aanbieden

Duurzaam - Accommodaties in de gastvrijheidssector met het zogenaamde Green Key-duurzaamheidscertificaat gaan voortaan geen vis meer op het menu zetten die niet duurzaam is. De Good Fish Foundation die zich sterk maakt voor een verantwoord visbeleid gaat de bedrijven daarmee actief helpen. Dat is vandaag tijdens de landelijke Green Key uitreiking in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam bekend gemaakt. De...

Lees bericht


Ter Marsch & Co lanceert de wietburger

Introductie – Ter Marsch & Co presenteert op de Horecava tijdens de Lekkerste Wedstrijd de allereerste Cannabis Burger in Nederland. De wietburger is vanaf 9 januari 2018 ook te proeven bij de burgerbar in Amsterdam en Rotterdam. Burgerbar Ter Marsch & Co staat bekend om haar prijswinnende burgers, passie voor smaak, innovatie en verrassende ingrediënten. Afgelopen jaar introduceerden zij als grap de Wiedewietsaus op...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid