Ter Marsch & Co winnaar beste burger en friet met topping


Vakwedstrijden - Hamburgerspecialist Ter Marsch & Co, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, was van de week, tijdens de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava, al winnaar met de beste hamburger, maar daar kwam het lekkerste frietje donderdag nog bij. Medewerkers Mitch Kramer won in die categorie met zijn creatie 'Sweet fries of mine'. 'Sweet fries of mine' is een friet gemaakt van een zoete zoeteaardappel met gebruik van geschaafde Parmezaanse kaas. De jury was door de kleurenpracht van de creatie jury zeer verrast. De vakwedstrijd Het Lekkerste Frietje met topping is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven. De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen 8 minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. De jury lette op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Naast winnaar Mitch Kramer van Ter Marsch & Co uit Amsterdam bestond de top 3 uit  Leanne la Grange van Frietboutique uit Amsterdam op de tweede plaats en  Robbert de Veen van De Daltons uit Voorthuizen op de derde plaats. Aan de finale namen 11 deelnemers deel. Koreaanse burger Chef Rohini Atwaroe van Ter Marsch & Co won maandag 13 januari opnieuw de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger 2020 met de Koreaanse burger ‘The Gojira’. De Aziatische steambun geserveerd met een patty van dry aged rib eye en Japanse Wagyu vlees werd unaniem als beste door de jury gekozen. De burger is belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips. Gochujang is een gefermenteerde soja bonen pasta, dat ervoor zorgt dat er een umami smaak ontstaat vanwege het fermentatie proces. Bron: @FoodClicks

Vakwedstrijden - Hamburgerspecialist Ter Marsch & Co, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, was van de week, tijdens de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava, al winnaar met de beste hamburger, maar daar kwam het lekkerste frietje donderdag nog bij. Medewerkers Mitch Kramer won in die categorie met zijn creatie 'Sweet fries of mine'. 'Sweet fries of mine' is een friet gemaakt van een zoete zoeteaardappel met gebruik van geschaafde Parmezaanse kaas. De jury was door de kleurenpracht van de creatie jury zeer verrast. De vakwedstrijd Het Lekkerste Frietje met topping is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven. De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen 8 minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. De jury lette op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Naast winnaar Mitch Kramer van Ter Marsch & Co uit Amsterdam bestond de top 3 uit  Leanne la Grange van Frietboutique uit Amsterdam op de tweede plaats en  Robbert de Veen van De Daltons uit Voorthuizen op de derde plaats. Aan de finale namen 11 deelnemers deel. Koreaanse burger Chef Rohini Atwaroe van Ter Marsch & Co won maandag 13 januari opnieuw de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger 2020 met de Koreaanse burger ‘The Gojira’. De Aziatische steambun geserveerd met een patty van dry aged rib eye en Japanse Wagyu vlees werd unaniem als beste door de jury gekozen. De burger is belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips. Gochujang is een gefermenteerde soja bonen pasta, dat ervoor zorgt dat er een umami smaak ontstaat vanwege het fermentatie proces. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht



‘Hamburgerboetiek’ Ter Marsch & Co opent in Utrecht

Hamburgerketen - Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Het is de vierde vestiging van het hamburgerbedrijf. Andere vestigingen zitten in Rotterdam en twee in Amsterdam. Nu is daar een vierde vestiging bijgekomen in hartje Utrecht.

Lees bericht



HMSHost zes keer succesvol bij de Lekkerste Wedstrijden

Wedstrijden – HMSHost is de absolute kampioen als het gaat om het afleveren van winnaars bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Woensdag 15 januari stonden er maar liefst zes HMSHost winnaars op het podium. In de categorie ‘On the move’ wisten medewerkers van horecabedrijf HMS beslag te leggen op zowel de eerste als de tweede plek. Ook in de categorie ‘Lekker...

Lees bericht

Moving Mountains aast vooral op foodservicebedrijven

Vegetarisch – Bij de kennismaking in Nederland van de plant-based Moving Mountains-producten liet oprichter Simeon van der Molen duidelijk weten vooral de foodservicebedrijven voor ogen te hebben met zijn producten. “Daar kan de consument het beste de kwaliteit van onze producten proeven.” De burgers van Moving Mountains staan bekend omdat zij ook daadwerkelijk in de pan bij het bakken bloeden. Dat...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid