The Diamond brengt Heineken Hoek als Grand café terug


Hotel The Diamond, ontworpen door architect Robert Meijer, brengt tevens de Heineken Hoek als Grand café terug

Hotel - In augustus opent het boetiekhotel The Diamond zijn deuren aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit hotel, ontworpen door architect Roberto Meijer, brengt tevens de Heineken Hoek als Grand café terug. The Diamond zal gefaseerd openen, waarbij na augustus meer nieuwe concepten in het hotel worden geïntroduceerd.

De Heineken Hoek is al decennia een begrip aan het Leidseplein. Om die iconische status te onderstrepen, is bij de ontwikkeling van het nieuwe boetiekhotel The Diamond ruimte gehouden om de Heineken Hoek volledig aangepast terug te brengen. Net als vroeger kunnen bezoekers hier tercht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel op het terras. De menukaart, het nieuwe interieur en uiteraard de locatie maken dat de Heineken Hoek een van de meest kenmerkende Amsterdamse café blijft.

The Diamond wordt gerund als joint venture tussen horeca- en hotel exploitanten Yip Group en Q Hospitality Group. Het huidige managementteam bestaat uit negen personen, waaronder executive chef Thomas Kooijman, die verantwoordelijk is voor alle keukens in The Diamond en chef van de Heineken Hoek Enrico Westkamp. Mathilde van der Weerd, die meer dan een jaar geleden begon als pre-opening manager, zal de dagelijkse leiding op zich nemen als directeur van zowel The Diamond als de Heineken Hoek.

Bron: The Diamond/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Hasta La Vista, Baby!’ lanceert Movie Nights

Horecaconcept - Hasta La Vista, Baby!, het Spaanse restaurant op de 19e verdieping van het INNSiDE By Melia Hotel op de Amsterdamse Zuidas, introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier film kijken met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Lees bericht


Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid