The Food-Line-up komt met Table for 2 op iconische plekjes


Creatief - Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen toetjes op bijzondere plekken in Amsterdam. Dat is wat d Food-Line-up gaat organiseren samen met een aantal chef-koks als de horeca per 1 juni weer gedeeltelijk open mag. Maar omdat het cateringbureau ook nog veel iconische plekken in de stad leeg ziet staan, wil het bureau deze bijzondere locaties inzetten voor een onvergetelijke avond uit.

De coronamaatregelen hebben er toe geleid dat niet alleen de horecagelegenheden dicht waren, maar ook alle eventlocaties waren gesloten. Nu de horeca per 1 juni weer beperkt open gaat bedacht The Food-Line-up het plan van Table for 2, een intiem dinerconcept op een onvergetelijke plek in Amsterdam voor kleine gezelschappen. Maartje Nelissen, mede-eigenaar van The Food Line-up: “Alle evenementen zijn tot 1 september gecanceld en dat hakt erin voor ons en ons netwerk van zelfstandige chefs. Maar ook bij evenementenlocaties ligt alles stil. Met Table for 2 maken we een onvergetelijke ervaring mogelijk en laten we mensen genieten bij prachtlocaties tijdens deze gekke periode. Iets dat na deze zomer nooit meer kan op deze manier”.

‘Food-biechten’

Zes iconische locaties werken mee met elk een eigen dinerconcept. Het zijn plekken die bezoekers normaalgesproken met honderden mensen moeten delen of juist niet open zijn voor publieke evenementen. Speciaal voor Table for 2 openen zij hun deuren voor kleine gezelschappen met een bijzonder concept. Bijvoorbeeld een dim sum diner op de dansvloer, een zeven zonden-diner (mét food biecht!) of vijf gangen toetjes van een van de beste patissiers van ons land. Deelnemende venues zijn Felix Meritis, Mayor Manor, Westergas, Jimmy Woo, Vondelkerk en Capital C. Meer locaties worden binnenkort bevestigd.

Voor meer informatie, locaties en reserveren: www.thefoodlineup.nl.

Bron: Food-Line-up/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Join Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht


Fors verlies van banen verwacht in facilitaire sector

Catering – Geert van de Laar verwacht als voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag (Code VM) een fors verlies van banen in de facilitaire sector. De facilitaire sector (branches beveiliging, catering, projectverhuizing, schoonmaak, samen goed voor € 8,7 miljard omzet) kent meer dan 250.000 medewerkers.

Lees bericht


Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid