The Food-Line-up komt met Table for 2 op iconische plekjes


Creatief - Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen toetjes op bijzondere plekken in Amsterdam. Dat is wat d Food-Line-up gaat organiseren samen met een aantal chef-koks als de horeca per 1 juni weer gedeeltelijk open mag. Maar omdat het cateringbureau ook nog veel iconische plekken in de stad leeg ziet staan, wil het bureau deze bijzondere locaties inzetten voor een onvergetelijke avond uit.

De coronamaatregelen hebben er toe geleid dat niet alleen de horecagelegenheden dicht waren, maar ook alle eventlocaties waren gesloten. Nu de horeca per 1 juni weer beperkt open gaat bedacht The Food-Line-up het plan van Table for 2, een intiem dinerconcept op een onvergetelijke plek in Amsterdam voor kleine gezelschappen. Maartje Nelissen, mede-eigenaar van The Food Line-up: “Alle evenementen zijn tot 1 september gecanceld en dat hakt erin voor ons en ons netwerk van zelfstandige chefs. Maar ook bij evenementenlocaties ligt alles stil. Met Table for 2 maken we een onvergetelijke ervaring mogelijk en laten we mensen genieten bij prachtlocaties tijdens deze gekke periode. Iets dat na deze zomer nooit meer kan op deze manier”.

‘Food-biechten’

Zes iconische locaties werken mee met elk een eigen dinerconcept. Het zijn plekken die bezoekers normaalgesproken met honderden mensen moeten delen of juist niet open zijn voor publieke evenementen. Speciaal voor Table for 2 openen zij hun deuren voor kleine gezelschappen met een bijzonder concept. Bijvoorbeeld een dim sum diner op de dansvloer, een zeven zonden-diner (mét food biecht!) of vijf gangen toetjes van een van de beste patissiers van ons land. Deelnemende venues zijn Felix Meritis, Mayor Manor, Westergas, Jimmy Woo, Vondelkerk en Capital C. Meer locaties worden binnenkort bevestigd.

Voor meer informatie, locaties en reserveren: www.thefoodlineup.nl.

Bron: Food-Line-up/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

Meinders start met Your Food Moments onbemande catering

Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Lees bericht

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht

Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars

Interview – De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven en trekt de branchorganisatie samen op waar het kan en nodig is. Voorzitter Kees van der Waaij van Veneca, de brancheorganisatie van contractcateraars: “Goed om te weten waar iedereen mee bezig is en het wordt hoog...

Lees bericht


Catermaat biedt met Cater-app oplossing voor scholen

Catering - Terwijl de basisscholen op 11 mei weer deels open mogen, zijn de middelbare scholen zich druk aan het beraden op anderhalvemeteronderwijs. Want ook voor die scholen springt straks het signaal weer op groen. Onderdeel van deze voorbereidingen is de verstrekking van eten en drinken aan leerlingen. Maar hoe zorg je voor een veilige catering en voorkom je ook dat...

Lees bericht

Omzetverlies foodservice naar 7,1 miljard in 2020

Analyse – Het omzetverlies in foodservice als gevolg van de coronamaatregelen en de consequenties van de daarop volgende 1,5 meter samenleving, komt naar alle waarschijnlijkheid uit op 7,1 miljard. Dat heeft het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) becijferd. Alleen de supermarkten profiteren met een omzetstijging van €1,8 miljard.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid