The Sunny Burger Co. wint Lightspeed Award


The Sunny Burger Co. onderging de afgelopen periode een rebranding, die zeer werd gewaardeerd door de gasten

Verkiezing – Vegan burger bar The Sunny Burger Co., gevestigd in Amsterdam en voorheen bekend als Miami Burger, heeft recent de Lightspeed Hospitality Award 2023 gewonnen. De prijs vormde een bekroning op de metamorfose die de vegan burger bar heeft ondergaan.

The Sunny Burger Co. onderging de afgelopen periode een rebranding. Volgens het restaurant weerspiegelen deze veranderingen niet alleen de evolutie van het bedrijf, maar ook haar toewijding aan het leveren van hoogwaardige plant-based ervaringen. Op maandag 25 september 2023 werden de inspanningen van The Sunny Burger Co. gehonoreerd met de Lightspeed Hospitality Award 2023, georganiseerd door Lightspeed Commerce. Het bedrijf werd beoordeeld op criteria zoals duurzaamheid, digitalisering en innovatie, en kwam als winnaar uit de bus.

Feedback van gasten

Wat betreft gasttevredenheid heeft The Sunny Burger Co. goede feedback ontvangen van haar gasten. Sinds mei 2022 hebben meer dan 400 Google Reviews een gemiddelde beoordeling van 4.9 van 5 toegekend, wat getuigt van de kwaliteit en service die het restaurant biedt. Bovendien is The Sunny Burger Co. al maanden op rij bekroond met de titel 'Beste van UberEats', met een gemiddelde beoordeling van 4.8 van 5. “We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben bereikt en zijn dankbaar voor de steun van onze gewaardeerde gasten," zegt Boyd Baptist, oprichter. "Met onze vernieuwde uitstraling en bekroonde prestaties kijken we ernaar uit om onze gastvrijheid verder te verbeteren en te blijven innoveren.”

Bron: The Sunny Burger Co./@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLightspeed brengt uitbreidingsmodule Order Anywhere

Introductie - Om de toenemende digitalisering van de Nederlandse horecasector verder te ondersteunen, heeft Lightspeed, het ondernemingsplatform, een nieuwe uitbreidingsmodule voor Lightspeed Restaurant gelanceerd: Order Anywhere. Bestellingen en betalingen in restaurants en voor afhaal zitten nu in één systeem

Lees bericht

‘Producent Miami Burger’ start eerste vegan burgerbar

Fastfood – Een hamburger die smaakt als een Big Mac maar die toch volledig vegan is. Een burger die de uitdagende naam draagt van The Big Hack met als ondertiteling: ‘The most famous burger in the world got hacked’ . Dat is niet alleen creatief bedacht, maar legt de lat ook hoog qua verwachting. En dat is precies wat Miami Burger vanuit...

Lees bericht

‘Helft minder gasten bij geen pin-mogelijkheid’

Horeca – Horecazaken die geen mogelijkheid hebben om te betalen met de pinpas kunnen tot de helft van hun klandizie mislopen. Dat blijkt uit onderzoek gedaan in opdracht van Lightspeed. De pinas is verreweg het meest favoriete betaalmiddel;  85 procent van de Nederlanders betaalt in een horecazaak het liefst met pin.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid