The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam


The Villy in Terraced Tower in Rotterdam, is na Amsterdam Rhapsody de tweede locatie van The Villy

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Bij The Villy draait alles om het creëren van een hechte en sociale community. The Villy wil een knusse, dorpse omgeving bieden te midden van de dynamische stad. Een plek waar je als bezoeker het gevoel van thuiskomen kunt ervaren, samen met de rest van The Villy community. Het team van The Villy is vastbesloten om al hetgeen dat de buurt biedt, een plek te geven.

Dorp in de stad

Rob van Herpen, directeur Hanex Hospitality Group: “Steeds meer mensen voelen de behoefte om onderdeel te zijn van een community, vooral in de stad waar de anonimiteit hoog is. Daarom combineren we bij The Villy de voordelen van het stadsleven met die van het dorpsleven. Het is het beste van twee werelden, waar inwoners van de stad toch dat gemeenschapsgevoel kunnen ervaren en samen extra waarde kunnen creëren. Dit gaan we onder andere doen door het organiseren van evenementen, borrels, feesten en diners.”

The Villy Works

Naast een compleet aanbod op het gebied van eten en drinken, biedt The Villy|Terraced Tower, zoals de locatie heet, ook volop ruimte om te werken en te ondernemen in onze co-work space. De co-work space beschikt over moderne faciliteiten en professionele voorzieningen, inclusief onbeperkt koffie, thee en fruit. Bovendien biedt The Villy Works een uniek betaalsysteem per minuut via de Choosewise app, zodat je nooit te veel betaalt en gemakkelijk kunt in- en uitchecken.

Lokale koks

Naast een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart, worden er elke week twee verschillende diner opties aangeboden waarvoor je je kunt aanmelden. Bovendien biedt The Villy lokale koks de kans om hun culinaire talenten te delen en je kennis te laten maken met authentieke gerechten uit hun cultuur.

Bron: The Villy/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees berichtTweede visrestaurant Pesca opent in Rotterdam

Restaurant - Op woensdag 9 november opent Pesca een gloednieuwe locatie aan de Boteersloot in het centrum van Rotterdam. De vestiging is na Amsterdam de tweede locatie van Pesca. Het restaurantconcept heeft een vernieuwende kijk op een visrestaurant.

Lees berichtRotterdamse New Fork experimenteert met smart catering

Catering - Dat werknemers na de coronapandemie deels thuis blijven werken - het hybride werken - en bedrijven minder kantoorruimte aanhouden, heeft een enorme impact op bedrijfskantines en bedrijfscatering. Daarom experimenteert het Rotterdamse New Fork sinds deze week met een nieuwe en slimme cateringpropositie: New Fork pick-up points, waar thuiswerkers vanaf elke plek in Rotterdam op maximaal 15 minuten loopafstand hun...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid