The(Any)Thing breidt uit naar eerste Pathé-bioscoop

Bioscoop - The(Any)Thing gaat haar derde locatie openen bij Pathé Ypenburg. Het is de eerste keer dat het on-demand bioscoop concept wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop, laat Pathé weten.
Sinds de lancering in 2021 beschikt The(Any)Thing over twee locaties waarvan Hotel New York in Rotterdam de meest recente is. De derde vestiging van The(Any)Thing bij Pathé Ypenburg krijgt zes boxes. De definitieve openingsdatum en overige details van deze samenwerking worden na de zomer bekendgemaakt.
Uniek
Via de app van The(Any)Thing boekt de bezoeker een eigen box voor een unieke cinema ervaring. De filmliefhebber bepaalt zelf wanneer, welke en met hoeveel personen hij de film gaat kijken. Hij kan kiezen uit meer dan 500 films. Ook de begintijd, pauze, temperatuur, het geluid en het licht in de box is te regelen via de app. Drinken, waaronder cocktails, en 'cinema-proof snacks' zijn ook via de app te bestellen.
Boutique-style
The(Any)Thing is wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving; de boutique-style mini-bioscopen kunnen worden geplaatst in bijvoorbeeld design hotels, restaurants en musea. Het concept is een initiatief van de ondernemers Thomas van de Weerd en Ruud Lamers. Lamers was eerder Managing Director bij Warner Home Entertainment. Samen met Van de Weerd legde hij de basis voor Pathé Thuis, dat in 2022 werd overgenomen door Pathé.
Bron: Pathé/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
INTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtGezonde formule Poké&ZO kiest Sligro als leverancier
Formulenieuws - Poké&ZO is een samenwerking aangegaan met Sligro Food Group. De groothandel is daarmee de totaalleverancier van de vijf Poké&ZO-locaties in Nederland geworden. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.
Lees berichtDrie nieuwe jonge chefs benoemd tot New Chefs on the Block
Event – Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block werden drie jonge culinaire talenten in het zonnetje gezet. De New Chefs zijn Gijs Kemmeren (restaurant Vannu), Peter Bogema (restaurant Sober) en Luca Carli (restaurant Reverie). Zij werden gekozen vanwege hun innovatieve aanpak, focus op duurzaamheid, innovatie en sterke culinaire visie.
Lees berichtBouw nieuwe locatie De Lichtmis en McDonald’s Zwolle gestart
Samenwerking – Vorige week is de eerste paal geslagen en daarmee een start gemaakt met de bouw van een unieke horecacombinatie tussen wegrestaurant De Lichtmis en McDonald’s Zwolle. De combinatie gaat zich vestigen aan de A28, ter hoogte van afslag 22, markeert een nieuw begin voor het familiebedrijf De Lichtmis.
Lees berichtQuality Lodgings breidt uit met 5 nieuwe leden
Hotels – Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De nieuwe hotels variëren van historische kastelen tot moderne boutique hotels.
Lees berichtFoodservice groeide in 2024 met 4,1% door prijsverhogingen
Analyse - De foodservicemarkt had in 2024 last van een regenachtig voorjaar en een consument die de hand op de knip hield. De omzet van de totale markt voor Foodservice (Klassieke Horeca, Gemak, Catering) kwam daardoor vorig jaar uit op €22.177 miljoen. Feitelijk betkende dat een bescheiden groei van 4,1% ten opzichte van de 12,1% groei in 2023. De omzetgroei was uitsluitend het gevolg van...
Lees bericht