Thijs van Esveld nieuwe directeur Château Neercanne


Oostwegel Collection heeft per 1 april 2025 Thijs van Esveld (33) aangesteld als directeur Château Neercanne

Benoeming - Oostwegel Collection heeft per 1 april 2025 Thijs van Esveld (33) aangesteld als directeur Château Neercanne. Hij krijgt de taak om de gastbeleving van zowel het gastronomische aanbod als de overnachtingsmogelijkheden van het iconische kasteel in de Limburgse hoofdstad naar een nog hoger niveau te brengen.

Van Esveld groeide op in Maastricht en heeft ruime ervaring als leidinggevende. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als Operations Manager bij de bekende Maastrichtse evenementenlocatie Complex, en als General Manager bij de multiplex bioscoop Vue Kerkrade.

Als directeur van Château Neercanne, lid van Relais & Châteaux, gaat Van Esveld zich richten op een nog sterker samenspel tussen de beide restaurants van het kasteel, het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne en het met een Michelin Bib Gourmand bekroonde L’Auberge, en de in 2024 geopende zeven bijzondere vijfsterren-suites op het landgoed.

Bron: Oostwegel Collection/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ghylaine Hoeben directeur Kruisherenhotel Maastricht

Benoeming – Ghylaine Hoeben (30) start per 1 juni 2025 als nieuwe directeur/gastvrouw van het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection. Hoeben was eerder onder meer F&B Manager bij luxe hotels als W Amsterdam, W Ibiza en Hotel TwentySeven.

Lees bericht


Bastiaan Klomp nieuwe directeur Château St. Gerlach

Benoeming – Het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection heeft Maastrichtenaar Bastiaan Klomp (46) aangesteld als nieuwe directeur/gastheer van Château St. Gerlach & Operations Director van Oostwegel Collection. Klomp start op 1 april in zijn nieuwe functie.

Lees bericht

Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht







© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid