Thuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants


Eigenaren van Burgers & Frites uit Rotterdam met Thuisbezorgd Awards 2022 voor beste bezorgrestaurant van Nederland, beste bezorgrestaurant van Rotterdam en beste nieuwkomer

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Dit jaar werd er een record van ruim 100.000 stemmen uitgebracht op restaurants in 53 verschillende categorieën. Met deze publieksprijzen bekroont Thuisbezorgd.nl voor het negende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants op het platform. Zo werd onder andere bekend gemaakt dat de beste sushi van Nederland wordt bezorgd door Stella Sushi uit Gouda. The Fresh Factory uit Nijmegen werd beloond als beste healthy restaurant van Nederland en voor het beste vegetarische restaurant kunnen liefhebbers bij Vega Express uit Leiden terecht.

Burgers & Frites in Rotterdam bestaat sinds 2014 en kent een uitgebreid assortiment aan burgers, van de klassieke ‘broodje hamburger’ tot een gewaagde spicy burger of een Marokkaanse burger met andalousesaus.

Game changer

Naast winnaars voor de beste bezorgrestaurants in alle grote steden van Nederland, werden ook restaurants beloond die uitblinken binnen hun specialiteit. Zo werd het Tunesische Yalla Yalla by L’Oriental uit Eindhoven uitgeroepen tot beste game changer van 2022. Hier kunnen liefhebbers van de mediterraanse keuken terecht voor de lekkerste pita’s en tajines. De mediterraanse keuken valt ook in Volendam goed in de smaak. Hier viel restaurant Mina Volendam in de prijzen met een Thuisbezorgd.nl Award 2022 voor beste jonge ondernemer.

53 Awards

In totaal werden er dit jaar 53 Thuisbezorgd.nl 2022 Awards uitgereikt. Met ruim 13.000 aangesloten restaurants op het platform was de concurrentie groter dan ooit, zo laat de bezorgorganisatie weten. De restaurants die naar voren kwamen in de stemmen:

- Beste Sushirestaurant: Stella Sushi uit Gouda

- Beste Burgerrestaurant - Burgers & Frites uit Rotterdam

- Beste Aziatische restaurant - Chinees restaurant Chi uit Maastricht

- Beste Pizzeria - Little Italy uit Almere

- Beste Lunch restaurant - Roti Shop uit Amsterdam

- Beste Avondsnack - Dolce Fratelli Pizza & Pasta uit Amsterdam

De lokale winnaars in 40 Nederlandse steden zijn te vinden op de website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2022.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ron Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Lees bericht

‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid