Thuisbezorgd laat bestelde maaltijd bij de deur achter in strijd tegen virus


Bezorgdienst – Thuisbezorgd en moedermaatschappij Takeaway laat als gevolg van de strijd tegen het coronavirus de bestelde maaltijden achter bij de deur van klanten om op die manier te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt.

De bezorgers zijn geïnstrueerd om voortaan aan te bellen bij de klant en de bezorgtas bij de deur achter te laten. De maatregel geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor de andere Europese landen waar Takeaway actief is. Doel van Thuisbezorgd is de bezorging van de maaltijden zoveel mogelijk ‘contactloos’ laten plaatsvinden tussen de restaurants, riders en consumenten. De maatregel van het bedrijf is een directe beslissing naar aanleiding van de nieuwe regels van het kabinet en het RIVM om verspreiding van het virus verder tegen te gaan.

Veiligheid

De aflevering bij de voordeur komt bovenop de maatregelen die Thuisbezorgd al eerder heeft genomen. Het bedrijf heeft verschillende gezondheids- en veiligheidsinstructies meegegeven aan alle medewerkers en chauffeurs, en medewerkers ter bescherming van de eigen medewerkers en relaties. Daarnaast heeft Thuisbezorgd aan de eigen mensen middelen meegegeven zoals antibacteriële handgel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AB InBev helpt horecarelaties met extra steunpakket

Bierbrouwer – AB InBev  stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarbovenop neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening van de horeca. De bierbrouwer maakte het steunpakket vandaag bekend.

Lees bericht


Achter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees bericht
‘Restaurants mogen blijven bezorgen, afhalen is niet toegestaan

Coronavirus - Hoewel de precieze uitwerking van alle bekendgemaakte maatregelen nog moet volgen, lijkt het er op dat afhalen van eten wordt verboden, maar dat restaurants wel maaltijden mogen bezorgen. Maaltijdenbezorger Thuisbezorg maakt bekend morgen met ondersteunende maatregelen te komen voor de getroffen horecabedrijven.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid