Thuisbezorgd laat bestelde maaltijd bij de deur achter in strijd tegen virus


Bezorgdienst – Thuisbezorgd en moedermaatschappij Takeaway laat als gevolg van de strijd tegen het coronavirus de bestelde maaltijden achter bij de deur van klanten om op die manier te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt.

De bezorgers zijn geïnstrueerd om voortaan aan te bellen bij de klant en de bezorgtas bij de deur achter te laten. De maatregel geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor de andere Europese landen waar Takeaway actief is. Doel van Thuisbezorgd is de bezorging van de maaltijden zoveel mogelijk ‘contactloos’ laten plaatsvinden tussen de restaurants, riders en consumenten. De maatregel van het bedrijf is een directe beslissing naar aanleiding van de nieuwe regels van het kabinet en het RIVM om verspreiding van het virus verder tegen te gaan.

Veiligheid

De aflevering bij de voordeur komt bovenop de maatregelen die Thuisbezorgd al eerder heeft genomen. Het bedrijf heeft verschillende gezondheids- en veiligheidsinstructies meegegeven aan alle medewerkers en chauffeurs, en medewerkers ter bescherming van de eigen medewerkers en relaties. Daarnaast heeft Thuisbezorgd aan de eigen mensen middelen meegegeven zoals antibacteriële handgel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Lees bericht


Thuisbezorgd gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Bezorgdienst - Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 biologische en milieuvriendelijke producten. De bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.

Lees bericht
Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid