Thuisbezorgd.nl introduceert Takeaway Pay Card


De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur

Thuisbezorging - Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, lanceert vandaag een nieuw onderdeel van het Takeaway Pay programma: Takeaway Pay Card. De nieuwe betaalkaart is ontwikkeld in samenwerking met betaalplatform Adyen.

Voordeel van de betaalkaart is dat werknemers van deelnemende bedrijven zelf eten en drinken kunnen bestellen én betalen bij een breed scala aan restaurants wereldwijd. Zowel bij restaurantpartners op het online platform van Thuisbezorgd.nl, als offline bij tienduizenden geselecteerde eet-en drinkgelegenheden die Mastercard en Maestro accepteren.

Terwijl Takeaway Pay zakelijke klanten eerder al in staat stelde om online aankopen te doen bij veel restaurants, kunnen werknemers met de Takeaway Pay Card nu ook offline hun maaltijdvergoeding besteden. Of dit nu vanuit het thuiskantoor is of tijdens reguliere teamlunches buiten de deur. Gebruikers kunne met de Takeaway Pay Card afrekenen problemen en zónder bonnetje in te leveren. "Met de verschuiving naar hybride werkplekken en de terugkeer naar kantoor, hebben we met Takeaway Pay onze service doorontwikkeld om zakelijke klanten te ondersteunen. Of werknemers nu thuis of onderweg zijn, op zakenreis gaan of regelmatig buiten de deur lunchen; Takeaway Pay voorziet zakelijke klanten van maaltijden vanaf elke locatie en op elk moment van de dag”, zegt Imad Qutob, Sr. Directeur Corporate Solutions bij Just Eat Takeaway.com.

Bron: Thuisbezorgd.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid