Thuisbezorgd.nl Partner Webshop voortaan plasticvrij


Bezorgdienst - Vanaf 1 december 2019 wordt plastic voor eenmalig gebruik niet langer aangeboden in de Partner Webshop van Thuisbezorgd.nl. De bezorgdienst wil op deze manier aangesloten restaurants stimuleren om  voor duurzame alternatieven te kiezen. De webshop biedt de restaurants een  alles-in-één-winkel met onder andere ingrediënten, keukenmateriaal en bezorgmateriaal.  De plasticban voor Partner Webshops geldt voor alle landen en heeft als doel om duurzamer te werken. Het is per 1 december eveneens niet meer mogelijk om plastic voor eenmalig gebruik voor maaltijdbezorging te verkopen via de webshop. Om de overgang makkelijk te maken heeft Thuisbezorgd.nl al enige tijd geleden duurzamere alternatieven aangeboden via de webshops. Voorwaarde hierbij was dat deze alternatieven dezelfde kwaliteit zouden bieden als hun plastic tegenhangers. Met name om de kwaliteit van verse en warme gerechten te kunnen blijven garanderen. Een test  met herbruikbare verpakkingen is in ontwikkeling en staat gepland voor 2020.   Partner Webshop Bij Thuisbezorgd.nl streeft het Partner Services team ernaar om partnerrestaurants te ondersteunen bij het maximaliseren van hun bestellingen via het platform door marketingadvies, promotiemateriaal en bijkomende  diensten. De webshop is gelanceerd als uitbreiding van deze service. De Partner Webshop biedt alle restaurants die aangesloten zijn op het online maaltijdbezorgplatform de mogelijkheid om ingrediënten, keukenmateriaal en bezorgmateriaal aan te kopen die worden  aangeboden door Thuisbezorgd.nl of door externe leveranciers. Het team is ook verantwoordelijk voor de verkoop van duurzamere transportmiddelen, in een poging om  de CO2-uitstoot van de bezorgservices bij de aangesloten ondernemers te verminderen. Tot nu toe zijn er via de webshop 1350 e-bikes aan restaurants verkocht.  Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Just Eat past bestuur aan na samengaan met Takeaway

Thuisbezorging – Het bestuur van het Britse maaltijdenbezorgbedrijf Just Eat wordt aangepast na het samengaan met branchegenoot Takeaway. Alle niet-uitvoerende bestuurders zullen het bestuur van Just Eat verlaten, zo bleek vrijdag uit een verklaring van Takeaway.

Lees bericht

Fors meer bestellingen bij Thuisbezorgd na dipje in maart

Bezorgdienst – Na een dip in maart heeft bezorgdienst Thuisbezorgd.nl en moederbedrijf Takeaway.com de weg naar boven weer goed hervonden. In Nederland noteerde het bedrijf in het eerste kwartaal 50 procent meer bestellingen in de landen waar het bedrijf actief is en in Duitsland zelfs 126 procent.

Lees bericht

Dunkin’, RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen

Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Lees bericht

Achter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees bericht


‘Thuisbezorgd.nl verlaagt afhaalcommissie tijdelijk tot 0%’

Bezorgdienst – Meer bezorgers aantrekken en extra personeel om het aantal nieuwe aanmeldingen te verwerken, met die maatregelen wil Thuisbezorgd.nl de inmiddels 2000 nieuwe aanmeldingen vanuit de horeca te verwerken. Ook het aantal gemeenten waar Thuisbezorgd.nl bezorgt wordt verder uitgebreid en de afhaalcommissie wordt tijdelijk verlaagd tot 0%.

Lees bericht

Bestelsite Thuisbezorgd dupe van DDoS-aanval

Bezorgdienst – Maaltijdenbezorgdienst Thuisbezorgd.nl is slachtoffer geworden van een DDoS-aanval op de website. Bestellingen komen daardoor niet door of het lukt bestellers helemaal niet om eten te bestellen. Dat laat de bezorgdienst weten via een bericht op twitter.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid