Thuisbezorgd.nl prominent aanwezig op Horecava 2020


Horecavakbeurs - Bezorging is één van de beursthema’s van de aankomende Horecava. Een van de deelnemers aan Delivery & Mobility in hal 8 is Thuisbezorgd.nl. Deze bezorgdienst wil laten zien aan horecaondernemers welke boost zij kunnen geven aan de omzet. Diverse sprekers, waaronder de eigen CEO, Jitse Groen, houden lezingen en geven antwoord op vragen van horecaondernemers. Thuisbezorgd.nl wil ondernemers op de beurs inspireren. Daarom geeft de bezorgdienst op de stand dagelijks inspiratiesessies. Vragen als: Hoe kan ik mijn aantal bestellingen verhogen? Hoe profiteer je als restauranthouder optimaal van prijsvoordeel? En hoe kan ik duurzaam ondernemen?, staan centraal. Heb je als ondernemer een specifieke vraag over bijvoorbeeld het uitbreiden van je bezorggebied of het vergroten van je zichtbaarheid, ook die kunnen worden gesteld. Medewerkers van Thuisbezorgd.nl willen laten zien dat zij als organisatie iets kunnen toevoegen aan een horecabedrijf. Het bedrijf heeft vorig jaar veel kritiek te verduren gekregen toen het de commissievergoeding verhoogde van 12 naar 13 procent. Op de Horecava wil het bezorgbedrijf laten zien dat ondernemers in ruil daarvoor ook extra omzet binnenhalen en advies krijgen hoe zij zich online beter kunnen presenteren naar de gasten en hun menulijst efficienter kunnen inrichten. Daarnaast wil het bedrijf laten zien dat er door samenwerking ook andere mogelijkheden zijn. Zo krijg jij als partner bijvoorbeeld exclusieve kortingen op de nieuwste duurzame verpakkingen en krijgen deelnemers de meest recente producten te zien op het gebied van bezorgmateriaal en food. Thuisbezorgd.nl Awards 2019 Verder worden op de Horecava de Thuisbezorgd.nl Awards 2019 bekendgemaakt. Dat zal gebeuren op dinsdag 14 januari van 14:00 tot 15:00 uur. Alle genomineerden zijn te bekijken op de website thuisbezorgd.nl/awards2019. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

‘ING verwacht voor 2021 6.500 tot 10.000 faillissementen’

Analyse – ING Economisch Bureau verwacht dat door de coronacrisis het aantal faillissementen in 2021 kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen ten opzichte van 2019. Als 1,5% tot 2,5% van de bedrijven voor 2021 bankroet gaat betekent dit het faillissement voor zo’n 6.500 tot 10.000 bedrijven. In 2019 ging 0,8% van de bedrijven failliet.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht
‘Branches zien onduidelijkheden bij noodverordeningen’

Coronamaatregelen – De brancheorganisaties Vereniging Chinees-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), vakvereniging Professionele Frituurders (ProFri) en Nederlands Horeca Gilde (NHG) luiden de noodklok omdat er zoveel onduidelijkheid bestaat over de begrippen ‘zelfstandige functie’ en of ‘afzonderlijke ruimtes’ in horecabedrijven, dat de regels overal verschillend worden uitgelegd.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid