Tijdelijke Vegan-teststraat doorslaand succes


Pop-up – De opening van ‘s werelds eerste pop-up Vegan Teststraat in Amsterdam in het weekend van 27 en 28 maart was een doorslaand succes . Wegens de grote toestroom moest de drive-thru beide avonden eerder sluiten en bezoekers teleurstellen.

De geserveerde Royal Melt - al twee jaar op rij het meest verkochte vega(n) gerecht bij Deliveroo - was tweemaal helemaal uitverkocht. Organisatoren Violife en Vegan Burger Brothers kijken terug op een succesvolle samenwerking die vraagt om een vervolg. Rens Bekkers van Vegan Burger Brothers: “Dit weekend zijn we geslaagd in onze opzet om een feestelijke tegenhanger van de teststraat neer te zetten. Het bleek een uitgelezen kans om mensen op een leuke manier in aanraking te laten komen met onze Royal Melt, geserveerd met Violife Cheddar Flavour Slices. We hebben in 3,5 uur tijd 600 vegan burgers geserveerd.”

Myrte van Haren, Channel Development Manager bij Upfield Professional: “Bij Upfield werken we toe naar een plantaardige toekomst, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze lekkerder, beter voor de gezondheid en beter voor de planeet is. Zoiets creëer je niet alleen, maar vereist samenwerking met partners die onze missie delen. Dit weekend was een fantastisch bewijs van de kracht van samenwerking met onze horecapartners.”

Bron: Violife/Vegan Burger Brother

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGroei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht


SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid