Tijdelijke Vegan-teststraat doorslaand succes


Pop-up – De opening van ‘s werelds eerste pop-up Vegan Teststraat in Amsterdam in het weekend van 27 en 28 maart was een doorslaand succes . Wegens de grote toestroom moest de drive-thru beide avonden eerder sluiten en bezoekers teleurstellen.

De geserveerde Royal Melt - al twee jaar op rij het meest verkochte vega(n) gerecht bij Deliveroo - was tweemaal helemaal uitverkocht. Organisatoren Violife en Vegan Burger Brothers kijken terug op een succesvolle samenwerking die vraagt om een vervolg. Rens Bekkers van Vegan Burger Brothers: “Dit weekend zijn we geslaagd in onze opzet om een feestelijke tegenhanger van de teststraat neer te zetten. Het bleek een uitgelezen kans om mensen op een leuke manier in aanraking te laten komen met onze Royal Melt, geserveerd met Violife Cheddar Flavour Slices. We hebben in 3,5 uur tijd 600 vegan burgers geserveerd.”

Myrte van Haren, Channel Development Manager bij Upfield Professional: “Bij Upfield werken we toe naar een plantaardige toekomst, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze lekkerder, beter voor de gezondheid en beter voor de planeet is. Zoiets creëer je niet alleen, maar vereist samenwerking met partners die onze missie delen. Dit weekend was een fantastisch bewijs van de kracht van samenwerking met onze horecapartners.”

Bron: Violife/Vegan Burger Brother

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ook de tosti krijgt een eigen dag: 12 april

Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Lees bericht


Amsterdam opent eerste tijdelijke vegan-teststraat

Vegan - In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto via een drive thru te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. 

Lees bericht

Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees bericht

Vegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid