Tijdelijke vleesloze M*** F*** Drive Thru in Amsterdam


Foto bij: Meatless Farm

Pop-up - In aanloop van de Nationale Week Zonder Vlees wordt de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgebouwd tot tijdelijke M*** F*** Drive Thru.  Meatless Farm en Salsa Shop willen van 4 tot en met 6 maart op deze manier Amsterdam laten kennismaken met plantaardig eten.

Niet alleen auto's zijn welkom, er is ook een speciale doorgang voor fietsers en (e-)-scooters. Alle maatregelen zijn genomen om het coronaproof te organiseren. Meatless Farm en Salsa Shop willen de mensen in de drive thru laten proeven hoe plantaardig smaakt. Voor de M*** F*** Drive Thru is gekozen omdat een dergelijke locatie heel laagdrempelig is. Bovendien kosten de burrito's maar € 1,00.

De Nationale Week van het Vlees is van 8 tot en met 14 maart.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nationale Week Zonder Vlees-campagne krijgt Europees vervolg

Campagne – De Nationale Week Zonder Vlees, het initiatief dat Nederland al vijf jaar inspireert minder vlees te eten, krijgt vanaf 2023 een Europees tintje. Dankzij het Europese subsidieprogramma ‘Horizon Action Grant’ kan de campagne uitgebreid worden naar het buitenland. Het eerste land is België, waar de week in oktober 2023 wordt gehouden. Daarna volgen andere Europese landen.

Lees bericht



EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

Week Zonder Vlees voegt in 2022 ‘& Zuivel’ toe

Campagne - De jaarlijks terugkerende campagne ‘De Nationale Week Zonder Vlees’ vraagt deze editie ook aandacht voor de impact van zuivel op het klimaat. Met de toevoeging ‘& Zuivel’ worden de deelnemers ook uitgedaagd om niet alleen het vlees een week te laten staan maar ook zuivel.

Lees bericht



Meatless Farm lanceert drie nieuwe horecaproducten

Vegetarisch - Meatless Farm, introduceert na de plantaardige Aziatische borrelsnacks, nu drie nieuwe producten voor de horeca en groothandel. De lijn omvat een drietal hoofdmaaltijden, te weten Aziatische gehaktballetjes, kiploze stukjes en gehaktloze braadworst.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid