Tijdelijke vleesloze M*** F*** Drive Thru in Amsterdam


Foto bij: Meatless Farm

Pop-up - In aanloop van de Nationale Week Zonder Vlees wordt de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgebouwd tot tijdelijke M*** F*** Drive Thru.  Meatless Farm en Salsa Shop willen van 4 tot en met 6 maart op deze manier Amsterdam laten kennismaken met plantaardig eten.

Niet alleen auto's zijn welkom, er is ook een speciale doorgang voor fietsers en (e-)-scooters. Alle maatregelen zijn genomen om het coronaproof te organiseren. Meatless Farm en Salsa Shop willen de mensen in de drive thru laten proeven hoe plantaardig smaakt. Voor de M*** F*** Drive Thru is gekozen omdat een dergelijke locatie heel laagdrempelig is. Bovendien kosten de burrito's maar € 1,00.

De Nationale Week van het Vlees is van 8 tot en met 14 maart.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Amsterdam opent eerste tijdelijke vegan-teststraat

Vegan - In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto via een drive thru te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. 

Lees bericht


Vierde editie Nationale Week Zonder Vlees van start

Actieweek – Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start. Tijdens deze campagne wordt Nederland bewust gemaakt van de positieve impact van minder vlees eten, en ervaren zij hoe gemakkelijk dit kan zijn. Het animo van partners en andere organisaties is onverminderd groot. Naast vele Nederlanders, supermarkten en producenten, sluiten ook scholen, pompstations, studentenverenigingen en ministeries...

Lees bericht


Vegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees berichtVierde editie Nationale Week Zonder Vlees in maart van start

Actieweek - De vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 14 maart. Deze jaarlijks terugkerende campagne heeft steeds meer impact en draagt bij aan groeiende normalisering van een flexitarisch eetpatroon. Ook veel foodservicepartijen nemen deel aan deze actieweek.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid