Tiqets biedt strandexploitanten gratis bookingtool aan


Strandpaviljoens – Tiqets, dat de toegankelijkheid van culturele en toeristische attracties via een reserveringssysteem eenvoudiger wil maken, biedt nu het vernieuwde reserveringsplatform Booking Engine aan strandpaviljoens kosteloos aan. Het Amsterdamse bedrijf ziet af van commissiekosten en wil op die manier de strandexploitanten ondersteunen totdat zij economisch hersteld zijn.

De Tiqets Booking Engine is een white-label ticketing oplossing, waarmee klanten van tevoren hun strandbed kunnen boeken op de website van het strandpaviljoen. Dit biedt de paviljoens de mogelijkheid in te spelen op last-minute aanpassingen, zodat de veiligheids- en capaciteitsregels worden gewaarborgd.

Veiligheidseisen

Volgen Tiqets behoren de strandpaviljoens tot de groep horecaondernemers die hard worden getroffen, ook omdat zij maar beperkt overheidssteun ontvangen. Volgens het bedrijf draaien de meeste strandpaviljoens momenteel 15 procent van hun gebruikelijke omzet. Hierdoor wordt het heropenen van hun strandpaviljoen en het voldoen aan nieuwe veiligheidseisen, een enorme uitdaging.

Upsell

Naast het beschikbaar stellen van de tool en het niet in rekening brengen van de commissie, ontvangen de strandpaviljoens ook gratis upgrades. Ieder strandpaviljoen kan de Tiqets Booking Engine op de website laten inbouwen en zodoende voldoen aan de nieuwe capaciteitseisen. Op deze manier kunnen ze het maximaal aantal strandbedden en aantal bezoekers in hun restaurant of terras managen, rekening houdende met de vereiste 1.5m afstand. Daarnaast voorziet het systeem in upsell-mogelijkheden, door combinatiepakketten aan te bieden met parasols, windschermen, handdoeken, lunch of diner.

Garanderen

Tiqets Booking Engine is geen onbekende bij de strandpaviljoens. Een aantal Nederlandse strandpaviljoens, waaronder Vooges Strand Zandvoort, Whoosah Beachclub Scheveningen, Buena Vista Beach Club Den Haag en Tijn Akersloot Zandvoort maakt gebruik van de reserveringtool. Met name het feit dat strandpaviljoens de gehanteerde  veiligheids- en hygiëne maatregelen beter kunnen communiceren aan hun klanten en ook kunnen garanderen, zorgt er voor dat klanten met een geruster gevoel  hun reserveringen maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht


Strandpaviljoens optimistisch over komend seizoen

Strandpaviljoens – De strandpaviljoens langs de Nederlandse kust zijn positief over de omzetten die zij denken te gaan behalen in het seizoen 2023. Zo’n 60 procent van de strandlocaties verwacht een hogere of een gelijkblijvende omzet te realiseren als in 2022. Maar de horecaondernemers langs de kust, maar zijn pessimistisch over de marges.

Lees bericht

Strandpaviljoens mogen van de minister van de winter blijven staan

Strandpaviljoens – De strandexploitanten mogen in principe hun paviljoens laten staan deze winter. Voorwaarde is dat de waterschappen en kustgemeenten instemmen met het akkoord dat Minister Cora van Nieuwenhuizen op het verzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) om de niet-permanente strandbedrijven de mogelijkheid te bieden hun locaties ook deze winter te mogen laten staan.

Lees bericht

Strandtenten leveren aanbevelingen voor 1,5 metersamenleving in bij KHN

Strandtenten - De strandexploitanten aan de Nederlandse kust zijn klaar om te starten met hun nieuwe anderhalvemeterdienstverlening. De afgelopen periode hebben zij gebruikt om hun horecazaken aan te passen en gereed te maken, zodat kan worden voldaan aan de RIVM richtlijnen in de nieuwe anderhalvemetersamenleving. De aanbevelingen zijn ingeleverd bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Lees bericht


Aantal strandpaviljoens blijft groeien, jaarrond open en steeds meer duurzaam

Horeca - Het gaat in Nederland bijzonder goed met de strandpaviljoens. Niet alleen blijft jaar na jaar het aantal groeien, ze zijn ook steeds vaker jaarrond open. Daarbij wordt er in de strandpaviljoens steeds duurzamer gewerkt. Ook de komende jaren blijft het aantal strandtenten groeien, met name in het binnenland. Dit blijkt uit de publicatie ‘Het Strandpaviljoen in beeld’ van...

Lees bericht

Strand Nederland en KHN gaan meer samenwerken

Strandpaviljoens - Strand Nederland en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben een overeenkomst ondertekend om intensiever te gaan samenwerken. Doel is om gezamenlijk de belangen te behartigen van de horecaondernemers langs de Nederlandse kust. Daarbij gaat het om zowel beleidsmatige onderwerpen voor de ondernemers als ook om het stimuleren van het toerisme langs de kust. Strand Nederland en KHN werkten al...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid