Toch geen vakbeurs euvend & coffeena


Vakbeurzen – De Keulse beursorganisatie heeft toch alsnog besloten dat de vakbeurs euvend & coffeena niet doorgaat. De vendingbeurs zou gelijktijdig met de ORGATEC op 29 tot en met 31 oktober worden gehouden.

De vooruitzichten leken goed en ook overleg met de exposanten over de genomen maatregelen leverden aanvankelijk geen problemen op om de beurs doorgang te laten vinden. Maar de aanhoudende crisis en de economische gevolgen daarvan, gecombineerd met recente besmettingshaarden in Duitsland heeft de onzekerheid om de beurs toch te laten plaatsvinden bij organisatie en beursdeelnemers vergroot. De vakbeurs wordt daarom dit jaar alsnog geannuleerd. De volgende editie staat nu gepland op 27 tot en met 29 oktober 2022.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Veel Nederlands bezoek op Eu’vend & coffeena 2019

Beurzen - Het was opvallend, maar op de vendingbeurs Eu’vend & coffeena 2019, die van 6 tot en met 11 mei werd gehouden in het Duitse Keulen, waren veel Nederlandse inkopers en geïnteresseerden. Het aanbod op de beurs was weliswaar sterk gericht op de verkoop van frisdranken en koffie & thee, maar zeker een bezoek waard; een beurs met potentie. Aan de Eu...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid