Toilet- en wasgelegenheden vakantieparken open per 15 juni


De park-winkels gingen al eerder open, nu de was- en toiletruimtes

Leisure – Gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen, kampeerveldjes en jachthavens mogen per 15 juni weer open.

De versoepeling volgt op de gunstige ontwikkelingen in het aantal coronabesmettingen. Stapsgewijs komt er op die manier steeds meer ruimte in het openbare leven, laat ook de Rijksoverheid weten. De versoepeling zorgt er ook voor dat het aantal reserveringen weer toeneemt.

Veel maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat mensen in grote groepen bijeenkomen zodat het coronavirus zich snel kan verspreiden. Indien mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich aan de regels houden is er steeds meer mogelijk. Vermijd daarom drukte, is het advies en wanneer het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden, ga dan weg.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht

ING: ‘Horeca gaat mager jaar tegemoet in 2024’

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Dit komt door de lage economische groei, een licht stijgende werkloosheid, een laag consumentenvertrouwen en oplopende prijzen in de horeca. Dat voorspelt ING Research in een Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht

Omzet horeca plust in tweede kwartaal met 4,5%

Marktcijfers - De omzet in de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2023 met 4,5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Ook het volume, de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet, nam toe met ruim 3 procent, laat het CBS weten. De omzet van eet- en drinkgelegenheden steeg met 4,1 procent.

Lees bericht



Dormio en Roompot bereiken akkoord over 30 vakantieparken

Overname - Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid