Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé


In aanwezigheid van een aantal kleinkinderen werd de TOOS Rosé voor de tweede keer gelanceerd

Introductie – Onlangs vond de lancering van de nieuwe TOOS Rosé plaats. Deze lancering werd gevierd in de tuin van Toos in Nuland in aanwezigheid van een aantal kleinkinderen van Toos van der Valk. Het is de tweede keer dat er een TOOS Rosé wordt uitgebracht.

In 2018 werd de eerste officiële TOOS Rosé gelanceerd als verjaardagscadeau van een aantal kleinkinderen aan hun oma. Van de fles tot aan de smaak werd Toos betrokken bij het gehele proces van haar eigen roséwijn. Dit smaakte naar meer en zo ontstond het idee voor een tweede editie. “Het is zo fijn om dit voor een tweede keer mee te mogen maken, samen met mijn kinderen en kleinkinderen”, vertelt Toos van der Valk. “Deze nieuwste TOOS uit de oogst van 2021 verschilt zonder twijfel van die uit 2018, maar ook deze wijn is weer zo ontzettend smaakvol!”

Uit de Provence

De beste roséwijnen, waaronder ook TOOS, komen uit de Provence. Drie verschillende blauwe druivenrassen, Grenache, Cinsault en Syrah zorgen samen voor die rosé-smaak die in geen enkele andere wijnstreek te proeven valt. LFE is verantwoordelijk voor de productie van deze zomerse, bloemige en bovenal fruitige variant. TOOS is gebotteld in een Sophiafles en verkrijgbaar bij bijna alle Van der Valk Hotels in Nederland. Ook is TOOS te bestellen via de eigen webshop.

Bron: Van der Valk/@FoodClicks

Toos van der Valk met de rosé

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Van der Valk Amersfoort test onbemande shop Marquet

Hotels – Als antwoord op de groeiende vraag naar onbemande minimarkt-concepten binnen hotels, kantoren en bedrijven is Marquet gestart. Het concept, dat ontwikkeld is door Chris Marbus van het vendingconcept Quiosk bij voornamelijk tankstations, draait momenteel als pilot bij de hotelgroep Van der Valk in Amersfoort.

Lees berichtVan der Valk en Alpro samen aan de slag met plantaardige zuivel

Duurzaamheid - Van der Valk Hotels en Alpro Nederland slaan de handen ineen om de gasten van 67 hotels in Nederland, België en Duitsland te stimuleren vaker voor vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Voortaan biedt de hotelketen bij de ontbijtbuffetten en bij hun koffiespecialiteiten plantaardige drinks en alternatieven voor eetzuivel.

Lees berichtVan der Valk hotels starten met kerst-menuboxen

Hotels – Een aantal Van der valk hotels heeft de handen ineen geslagen en start met het bezorgen van kerst menuboxen aan huis. Door de samenwerking is er een landelijk netwerk en kan iedere Nederlander via www.valkculinair.nl een vijfgangen kerstmaaltijd laten bezorgen.

Lees bericht

Horecabedrijven volop actief met bezorging

Analyse – Sinds de overheidsmaatregelen van kracht zijn gegaan tegen verdere verspreiding van het coronavirus zijn er 43.000 horecazaken, waarvan 35.500 eetgelegenheden, gesloten voor hun gasten. Een groot gedeelte daarvan is sindsdien actief met afhaal- en bezorgdiensten. De traditionele horeca, die voorheen nog niet actief was in deze markt, ziet in die mogelijkheden een kans de zaken deels draaiende te houden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid