Topchef Han bezorgt zijn Chef@home kits voortaan in heel Nederland


Foto bij: HanTing Delivery

Bezorgservice – Chef en horecaondernemer Han Ji was oktober vorig jaar al zijn eigen online thuisbezorgplatform gestart. Toen leverde het bedrijf diverse Aziatische gerechten en High Tea’s uit vanuit zes locaties. Liefhebbers van de Oosterse keuken kunnen vanaf vandaag via HanTing Delivery de gerechten in het hele land voor thuis bestellen.

De zes locaties vanwaar aanvankelijk besteld kon worden, lagen in Den Haag, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Maar de ervaringen in die gebieden zijn zo goed dat nu de bezorgdienst landelijk wordt gestart. Het gaat om producten en gerechten uit een van de vele foodconcepten van Han Ji zoals een sandwich uit zijn lunchroom by HanTing, of een yoghurt bowl gebaseerd op de Japanse keuken uit de Japanse Sandwich Bar. Maar ook voor het diner heeft Han Ji verschillende concepten, zoals het Aziatische streetfood met een healthy twist van Streetfood by Han, UMAMI@home en HanTing Bistro.

Het thuisbezorgplatform HanTing.Delivery is opgesplitst in twee delen, te weten Restaurant Delivery en de Food Store. Met Restaurant Delivery kunnen de gerechten van de verschillende foodconcepten van zes van zijn restaurants binnen enkele minuten thuisbezorgen. Alles wordt door de chefs voorbereid en de besteller hoeft enkel een selectie van de gerechten op te maken, en in de oven te schuiven. De Food Store is voor het bestellen van Oosterse producten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid