Tork brengt verbeterde servetdispensers


Tork Xpressnap servetdispenser

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Het Xpressnap servetsysteem geeft gevouwen bundels servetten af die een betere presentatie bieden aan de gasten dan wanneer bijvoorbeeld een mandje servetten wordt gebruikt. De servetten worden in de volledig gesloten dispenser bewaard, waardoor ze beschermd en hygiënischer zijn voor gebruik. Bovendien zorgt de één-per-keer-dosering voor verminderen van servetverbruik en voor afvalvermindering met minstens 25%.  Dit helpt volgens Tork om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en tegelijkertijd te besparen op exploitatiekosten.

Efficient

De verbeterde Drive Thru Servetdispenser is ontworpen om de wachtrijen in quickservice restaurants met een drive-tru of take-away counter efficiënt en hygiënisch te houden, ook bij tekort aan personeel. De dispenser geeft meerdere servetten per keer uit afhankelijk van het noodzakelijke aantal. Hierdoor wordt het juiste aantal servetten per bestelling geserveerd.

Bron: Tork/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees berichtKFC opent eerste Haarlemse vestiging

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Lees bericht

Restaurant NENI lanceert productlijn voor supermarkten

Foodservice - Het Amsterdamse restaurant NENI ligt vanaf deze week met zes eigen producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. NENI is een restaurant met verschillende vestigingen in Europa waar verse en authentieke oostmediterrane gerechten worden gemaakt.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid