Total zet zich in voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt


Petrol - Servauto Nederland, onderdeel van Total Nederland en exploitant van ruim 120 Total tankstations in Nederland, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het UWV en gemeenten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijker aan werk te helpen.

Deze landelijke samenwerking is een uitbreiding van de al bestaande regionale samenwerking tussen Servauto, DITIS HR en WerkgeversServicepunt Groot-Amsterdam binnen het project Retail Academy. DITIS HR is een sociaal recruiter die, onder anderen, gespecialiseerd is in het bemiddelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk.

Betere kans

Dankzij de samenwerking krijgen werkzoekenden vanuit de Wajong, WW, bijstand, WIA of mensen die vallen onder de Participatiewet, een betere kans op werk. “Het is belangrijk dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen krijgen, vandaar dat we onze krachten bundelen met UWV en gemeenten in alle arbeidsmarktregio’s waar Servauto actief is. Zo kunnen we op maatschappelijk verantwoorde wijze voorzien in onze personeelsbehoefte en mensen een betere toekomst geven”, aldus Niels Tap, Directeur Servauto Nederland.

Diversiteit

De stations van de Total Groep in Nederland zijn al jaren actief in het aanbieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jan Riedijk, Directeur HR van Total Nederland: “Het is ontzettend belangrijk dat iedereen een kans krijgt op een mooie toekomst. In het kader van ons diversiteitsbeleid, het zijn van een inclusieve werkgever en om op maatschappelijk verantwoorde wijze te voorzien in onze personeelsbehoefte, is deze landelijke samenwerking van Servauto met UWV en gemeenten nogmaals een bevestiging dat we er binnen ons bedrijf voor iedereen willen zijn.”

Bron: Total/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

WW (Weight Watchers heruitgevonden) en Mealhero bundelen krachten

Maaltijdenbox – De Belgische scale-up Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, die begin dit jaar startte in Nederland, gaat de krachten bundelen met WW (Weight Watchers heruitgevonden). Samen met de WW-diëtisten worden voortaan maandelijks nieuwe recepten voor Mealhero samengesteld die passen bij een gezond dieet. Daarmee is Mealhero de eerste foodbox in Nederland die een samenwerking aangaat met...

Lees bericht


Eerste One Hundred restrooms geplaatst bij TOTAL Leiderdorp

Formulenieuws -  Gisteren is de eerste locatie van One Hundred restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan gaf Johan Molenbroek, hoofddocent TU Delft en ‘de toiletprofessor’ een korte toelichting op het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg. ‘En als je dat dan ook nog beleving kunt noemen…’.

Lees bericht

Total gaat samenwerken met One Hundred Restrooms

Petrol - Total Nederland is een samenwerking aangegaan met One Hundred Restrooms. Total wil door de samenwerking de reiziger een betere ‘toiletervaring’ bieden. Drie snelweglocaties worden nog dit voorjaar voorzien van een nieuwe toiletgroep, de eerste is Aurora aan de A4 Bij Liederdorp.

Lees bericht

Total slaat megaklapper met overname BP-locatie Kok aan A4

Petrol – Een megaklapper, zo is de overname van het BP-tankstation Kok aan de A4 bij Hoofddorp door Total Nederland wel te noemen. Het tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ van de firma Kok & Zonen behoort tot een van de belangrijkste tankstations lang de Nederlandse wegen, zowel in omvang als in service. Nog voor het einde van het jaar kleurt het station om...

Lees bericht


Total wint met Café Bonjour Foodservice Award 2020

Verkiezing - Café Bonjour, het shopconcept van Total servicestations is opnieuw verkozen tot de beste foodservice-aanbieder langs de weg. Het bedrijf ontving de Foodservice Award in de categorie petrol. De prijs werd op de Horecava uitgereikt. Het was de tweede keer dat de awards werden toegekend en ook de tweede keer dat Total binnen petrol de prijs ontving. Alwin Kautz,...

Lees bericht

Total start ‘epische weken’ voor schonere motor

Petrol – De tankstations van Total Nederland binden de strijd aan tegen ‘vervuiling’ en starten met de epische weken voor een schonere motor. Bedoeling van de actie is het stimuleren van de verkoop van Total Excellium, de brandstof die zorgt voor een schonere motor waardoor deze beter presteert. Personeel is gehuld in ridder-outfit, het foodassortiment is aangepast, maar ook door de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid