TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule


In TotalEnergies 'Den Ruygenhoek West' wordt de de komst van eazie aangekondigd

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

De locatie langs de A4 wordt de eerste vestiging langs de snelweg. De eazie is nog niet ingericht, maar wordt al wel aangekondigd. eazie heeft een breed en gevarieerd aanbod aan gezonde en verse ingrediënten, die door de klant zelf kunnen worden samengesteld tot gerechten. Klanten kunnen ook zelf de portiegrootte bepalen. Op het menu staan verschillende wokgerechten, maar ook noodle soepen en poké bowls. Alles wordt ter plekke vers bereid. De gerechten zijn vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm.

De eazie-locatie gaat in juli open en is een aanvulling op het overige aanbod aan eten en drinken op ‘Den Ruygenhoek West’. Liggend aan de A4 tussen Amsterdam en Schiphol is het een van de drukste tankstationlocaties van Nederland.

(Binnenkort meer over het eazie-concept binnen TotalEnergies in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De eazie to go-verpakking
Beeld van de inrichting binnen TotalEnergies 'Den Ruygenhoek'

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees berichtRichard Krajicek eerste klant bij LEON bij Texaco Honswijck

Petrol – De allereerste LEON-locatie langs de snelweg is donderdagochtend geopend langs de A1 bij Muiden. In het Texaco-tankstation Honswijck van de EG Group zit naast het natuurlijke Britse fastfoodconcept LEON dat werd geopend, ook een Go Fresh Bakery en Spar Express. De eerste klant van LEON was – toevallig – voormalig toptennisser en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

Lees bericht

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees berichtDe Splinter en Sligro gaan samen petrolconcepten ontwikkelen

Petrol - Na een uitvoerig tenderproces heeft inkooporganisatie SWO de Splinter uiteindelijk gekozen voor samenwerking met Sligro. Daarmee wordt de samenwerking met de groothandel voortgezet. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk nieuwe concepten ontwikkelen. De eerste is er al: een koffieconcept in verschillende variaties.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid