TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule


In TotalEnergies 'Den Ruygenhoek West' wordt de de komst van eazie aangekondigd

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

De locatie langs de A4 wordt de eerste vestiging langs de snelweg. De eazie is nog niet ingericht, maar wordt al wel aangekondigd. eazie heeft een breed en gevarieerd aanbod aan gezonde en verse ingrediënten, die door de klant zelf kunnen worden samengesteld tot gerechten. Klanten kunnen ook zelf de portiegrootte bepalen. Op het menu staan verschillende wokgerechten, maar ook noodle soepen en poké bowls. Alles wordt ter plekke vers bereid. De gerechten zijn vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm.

De eazie-locatie gaat in juli open en is een aanvulling op het overige aanbod aan eten en drinken op ‘Den Ruygenhoek West’. Liggend aan de A4 tussen Amsterdam en Schiphol is het een van de drukste tankstationlocaties van Nederland.

(Binnenkort meer over het eazie-concept binnen TotalEnergies in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De eazie to go-verpakking
Beeld van de inrichting binnen TotalEnergies 'Den Ruygenhoek'

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Lees bericht


Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht

Nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid