Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit


Het eigen biertje Magic Beer van attractiepark Toverland

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Toverland verkoopt op verschillende locaties bier, waar vanaf aankomend weekend Magical Beer ook verkrijgbaar is. Het biertje wordt geserveerd in blikje van 330 ml en heeft een alcoholpercentage van 6,5%. Specialist Kwaliteit en Veiligheid Roy Vercoulen over de introductie: “Er worden in Toverland al veel speciaalbiertjes verkocht bij de Biergarten, The Flaming Feather en zeker in de zomermaanden ook bij Katara Plaza en Solaris. Daardoor was er al lange tijd een wens om een écht eigen Toverland-biertje te maken. Toen kwam al snel het idee om er een combinatie van te maken met Beer & Burgers, dus dat was hét geschikte moment om ons eigen biertje te lanceren”.

Smaakmaker

Volgens Vercoulen is Magical Beer een smaakmaker voor iedereen. “De moutsmaak is niet overheersend en heeft een verrassende honingtoets. Het is fris en makkelijk doordrinkbaar. Een allemansvriend die perfect past bij een dagje Toverland, maar ook thuis. Een biertje geschikt voor alle seizoenen”.

Bron: Toverland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht‘Attractieparken en dierentuinen werden verrast door testdagen’

Attractieparken - De Nederlandse pretparken en dierentuinen werden gisteren volledig overvallen door de mededeling dat zij onderdeel uitmaakten van de pilot met toegangstesten. De meeste attractie- en dierenparken parken, die onderdeel uitmaken van de test wisten van niets. Dat meldt althans Looopings, een nieuwssite over attractieparken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid