Tripadvisor kiest Bougainville als ’s werelds beste restaurant


Eigenaar Eric Toren van restaurant Bougainvillen en chef Tim Golsteijn

Verkiezing - Een Amsterdams restaurant is door online review website Tripadvisor uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. De Travellers’ Choice Awards van Tripadvisor wordt uitgereikt aan de 1% beste restaurants ter wereld. Restaurant Bougainville werd uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld.

Restaurant Bougainville is gevestigd in Hotel TwentySeven, aan de Dam en opende in 2017. Eind 2018 ontving de chef Tim Golsteijn een Michelinster. Tezamen met Maître Ronald Opten zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van het restaurant. “Een grote eer dat wij op Tripadvisor uitgeroepen zijn tot het beste restaurant ter wereld. We realiseren ons dat wij nu schijnbaar door deze nummer 1 positie iets unieks hebben behaald, ons gedachte is altijd geweest dat wij ons best doen om gasten een heerlijke ervaring te geven, zodat een gast dit ervaart als een heerlijk avondje uit.” De lijst bevat 25 restaurants.

Verwachtingen

Ook Eric Toren, directeur/eigenaar van Hotel TwentySeven en restaurant Bougainville is blij met de erkenning, hoewel zich ok bewust is van de verwachtingen die daarmee worden opgeroepen. “De prijs-kwaliteitsverhouding is gebaseerd op de ster die we hebben, maar misschien verwachten de gasten nu wel 3 sterren voor de prijs van 1 ster”.

Bron: Bougainville/@FoodClicks

Restaurant Bougainville in Amsterdam werd door Tripadvisor uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht


Wisseling van de wacht bij Tripadvisor en TheFork

Managementwisseling - Tripadvisor, ’s werelds grootste reisplatform en TheFork, het toonaangevende, wereldwijde platform voor het reserveren van restaurants, hebben vandaag een managementwissel aangekondigd binnen La Fourchette SaS, beter bekend onder de naam TheFork.com. 

Lees bericht

Michelin Gids bundelt krachten met TripAdvisor en TheFork

Horeca - De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden. Evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor met dochteronderneming TheFork, zijn een samenwerking op het gebied van content en licenties aangegaan, om de...

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl en TripAdvisor gaan samenwerken

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Takeaway.com N.V., maakt bekend dat zij een samenwerkingsverband aangaat met TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, om de voordelen van het netwerk van ruim 31.000 restaurants van Takeaway.com te kunnen combineren met de desktopsite, mobiele website en app-ervaringen van TripAdvisor. Vanaf vandaag kunnen klanten die het restaurantaanbod van TripAdvisor bekijken, ook maaltijden...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid