Trumpi Time opent tweede locatie in Breda


Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Het voormalig tankstation-ondernemersechtpaar Nandor en Kitty Trumpi gaan zelf de locatie aan de Nieuwe Kadijk runnen. De locatie aan de Nieuwe Haagdijk wordt gedaan door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi.

De shop op het SAKKO-terrein heeft een assortiment  sandwiches, snacks, koffie, schepijs, een uitgebreid assortiment dranken, luxe cadeaus en de bekende La Bohème bonbons. Het bezorgen van de bestellingen aan huis of kantoor vanaf de locatie gebeurt met gecustomizede auto’s en scooter.

Broer en zus

Aan beide winkels is duidelijk te zien dat het om een broertje en zusje gaat. Bij de Nieuw Haagdijk is veel gebruik gemaakt van de roze touch en bij de Nieuwe Kadijk is veel gebruik gemaakt van de stoere kleur zwart. In beide zaken zijn de kenmerkende gouden balie bladen te vinden, laat interieurbouwer AB Interieur weten die beide winkels inrichtte.

Foodervaring

De naam Trumpi is in Breda geen onbekende. Meer dan 60 jaar is de naam verbonden geweest aan de petrolsector. De shops van de twee tankstations gevestigd aan de Zwijnsbergenstraat en de Teteringsedijk behoorden tot voorbeelden binnen de sector. In deze locaties is veel ervaring opgedaan met de verkoop van belegde broodjes en ander foodartikelen. Op 1 juli 2020 verhuurde Nandor Trumpi zijn beide locaties aan OK Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees berichtNieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid