Trumpi Time opent tweede locatie in Breda


Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Het voormalig tankstation-ondernemersechtpaar Nandor en Kitty Trumpi gaan zelf de locatie aan de Nieuwe Kadijk runnen. De locatie aan de Nieuwe Haagdijk wordt gedaan door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi.

De shop op het SAKKO-terrein heeft een assortiment  sandwiches, snacks, koffie, schepijs, een uitgebreid assortiment dranken, luxe cadeaus en de bekende La Bohème bonbons. Het bezorgen van de bestellingen aan huis of kantoor vanaf de locatie gebeurt met gecustomizede auto’s en scooter.

Broer en zus

Aan beide winkels is duidelijk te zien dat het om een broertje en zusje gaat. Bij de Nieuw Haagdijk is veel gebruik gemaakt van de roze touch en bij de Nieuwe Kadijk is veel gebruik gemaakt van de stoere kleur zwart. In beide zaken zijn de kenmerkende gouden balie bladen te vinden, laat interieurbouwer AB Interieur weten die beide winkels inrichtte.

Foodervaring

De naam Trumpi is in Breda geen onbekende. Meer dan 60 jaar is de naam verbonden geweest aan de petrolsector. De shops van de twee tankstations gevestigd aan de Zwijnsbergenstraat en de Teteringsedijk behoorden tot voorbeelden binnen de sector. In deze locaties is veel ervaring opgedaan met de verkoop van belegde broodjes en ander foodartikelen. Op 1 juli 2020 verhuurde Nandor Trumpi zijn beide locaties aan OK Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht


CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees berichtSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid