Twan Vissers nieuwe commercieel directeur food Lagardère


Foto: Linkedin

Benoeming – Twan Vissers wordt de nieuwe commercieel directeur food en travel essentials bij Lagardère Travel Retail. Hij volgt in die functie René Veneboer op, die na een korte periode vertrok bij het van origine Franse bedrijf.

Vissers was voorheen operationeel directeur bij SSP Nederland, een bedrijf dat de exploitatie doet van 27 Starbucks in Nederland , waarvan twee op Schiphol, plus een aantal op de Nederlandse NS Stations.

Lagardère Travel Retail nam vorig jaar januari de Smullers-locaties over van NS Stations. Sindsdien is het bedrijf bezig met een ombouwoperatie van deze snackformule op de NS-stations.

Eind vorig jaar opende Lagardère op een tweetal locaties ook het Aziatische foodconcept Yo! Door de coronamaatregelen sloten deze locaties de deuren, maar inmiddels is één locatie weer open.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht


HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht


Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid