Twan Vissers nieuwe commercieel directeur food Lagardère


Foto: Linkedin

Benoeming – Twan Vissers wordt de nieuwe commercieel directeur food en travel essentials bij Lagardère Travel Retail. Hij volgt in die functie René Veneboer op, die na een korte periode vertrok bij het van origine Franse bedrijf.

Vissers was voorheen operationeel directeur bij SSP Nederland, een bedrijf dat de exploitatie doet van 27 Starbucks in Nederland , waarvan twee op Schiphol, plus een aantal op de Nederlandse NS Stations.

Lagardère Travel Retail nam vorig jaar januari de Smullers-locaties over van NS Stations. Sindsdien is het bedrijf bezig met een ombouwoperatie van deze snackformule op de NS-stations.

Eind vorig jaar opende Lagardère op een tweetal locaties ook het Aziatische foodconcept Yo! Door de coronamaatregelen sloten deze locaties de deuren, maar inmiddels is één locatie weer open.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNS-Kiosken en negen Smullers open, Julia’s volgen later

Stationswinkels – Nu de NS vanaf 2 juni weer meer gaat rijden em horeca weer wat meer mag na 1 juni, gaan ook de winkels op de stations weer langzaamaan open. Vandaag gingen alle NS-Kiosken en StationsHuiskamer open en volgende week de pastalocaties Julia’s. Cafetariaformule Smullers opende vorige week al een vijf vestigingen, maar heeft sinds vandaag alweer negen locaties geopend.

Lees bericht

Appèl en Brownies&downieS werken samen op TU Eindhoven

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de TU Eindhoven. De samenwerking gaat in op 6 juli en loopt door tot 2025. Op de locatie gaat Appèl ook een samenwerking aan met Brownies&downieS, de eerste vestiging op een onderwijslocatie. De cateraar uit Den Bosch haalt ook de Subway en Starbucks terug naar de campus.

Lees berichtAlbron opent nieuw concept van Le Perron in Almere

Horeca - Albron opende dit weekend in Almere het bakkerijconcept Le Perron in een nieuw format en een nieuwe Starbucks. In maart komt daar nog eens het nieuwe snackbarconcept Frites Affair bij. Met het circulaire concept The Green House en de eigen exploitatie van Anne&Max ontwikkelt de voormalige cateraar zich steeds meer tot volwaardig horecabedrijf.

Lees bericht

Smullers introduceert ‘Frietje Huwelijk’

Formulenieuws – Smullers heeft deze maand het Frietje Huwelijk geïntroduceerd. Met het frietje voor twee personen, en uiteraard een saus naar wens voor een ieder, haakt de snackformule van het station op een ludieke manier in op Valentijnsdag.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid