Twee HMSHost-projecten in de prijzen bij Schiphol Business Awards


Luchthaven – De Food Professionals van HMSHost hebben de Team Spirit Award gewonnen. Daarnaast heeft HMSHost ook de Innovation Award gewonnen. Deze is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’. Amsterdam Airport Schiphol reikt de awards uit aan partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Het team van Food Professionals wordt binnen horecabedrijf HMSHost opgeleid tot chefs. De opleiding is in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met SVO, vakopleiding food in Houten. Bedoeling is dat de Food Professionals hun opgedane kennis met de collega’s op de werkvloer delen en zich daarnaast ontwikkelen tot perfecte voorbeelden van gastheer en gastvrouw.

Interactie

Voor reizigers op een luchthaven is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. In belangrijk mate wordt dat bepaald door de interactie met mensen op de luchthaven. HMSHost heeft het voordeel om de reis van reizigers een beetje minder efficiënt te maken, maar wel een beetje persoonlijker te maken. Volgens de Schiphol Group heeft juist de aandacht die deze groep verspreid onder collega’s én gasten, gemaakt dat zij als winnaar zijn uitgeroepen.

Innovation Award

HMSHost International ontving de Innovation Award voor het duurzame concept ‘Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek’ die haar deuren in februari 2019 op Amsterdam Airport Schiphol opende. Het initiatief is gezamenlijk met Royal Schiphol Group opgezet. Het project moet duidelijk maken dat noch voedsel, noch talent wordt verspild om nieuwe producten te creëren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid