Twee HMSHost-projecten in de prijzen bij Schiphol Business Awards


Luchthaven – De Food Professionals van HMSHost hebben de Team Spirit Award gewonnen. Daarnaast heeft HMSHost ook de Innovation Award gewonnen. Deze is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’. Amsterdam Airport Schiphol reikt de awards uit aan partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Het team van Food Professionals wordt binnen horecabedrijf HMSHost opgeleid tot chefs. De opleiding is in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met SVO, vakopleiding food in Houten. Bedoeling is dat de Food Professionals hun opgedane kennis met de collega’s op de werkvloer delen en zich daarnaast ontwikkelen tot perfecte voorbeelden van gastheer en gastvrouw.

Interactie

Voor reizigers op een luchthaven is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. In belangrijk mate wordt dat bepaald door de interactie met mensen op de luchthaven. HMSHost heeft het voordeel om de reis van reizigers een beetje minder efficiënt te maken, maar wel een beetje persoonlijker te maken. Volgens de Schiphol Group heeft juist de aandacht die deze groep verspreid onder collega’s én gasten, gemaakt dat zij als winnaar zijn uitgeroepen.

Innovation Award

HMSHost International ontving de Innovation Award voor het duurzame concept ‘Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek’ die haar deuren in februari 2019 op Amsterdam Airport Schiphol opende. Het initiatief is gezamenlijk met Royal Schiphol Group opgezet. Het project moet duidelijk maken dat noch voedsel, noch talent wordt verspild om nieuwe producten te creëren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


HMSHost zes keer succesvol bij de Lekkerste Wedstrijden

Wedstrijden – HMSHost is de absolute kampioen als het gaat om het afleveren van winnaars bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Woensdag 15 januari stonden er maar liefst zes HMSHost winnaars op het podium. In de categorie ‘On the move’ wisten medewerkers van horecabedrijf HMS beslag te leggen op zowel de eerste als de tweede plek. Ook in de categorie ‘Lekker...

Lees bericht

Walter Seib (HMSHost) nieuwe voorzitter FSIN

Benoeming – Op 14 januari heeft bestuursvoorzitter Paul Bringmann van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) zijn taken overgedragen aan Walter Seib van HMSHost. Hij deed dat tijdens het traditionele brunchcongres in Amsterdam bij de Horecava. Paul Bringmann was de afgelopen zes jaar voorzitter van het FSIN. Onder zijn voorzitterschap is het FSIN fors gegroeid. Bringmann was de founder van restaurantketen, en foodservicebedrijf...

Lees bericht

HMSHost opent full service restaurant Café Flor op D-Pier Schiphol

Luchthaven – Op de D-Pier van Schiphol is Café Flor geopend door HMSHost. De vestiging is het eerste full service restaurant op een Schiphol pier. Café Flor moet een rustpunt worden voor de reiziger, die er terecht kan voor een veelzijdig assortiment gericht op ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), maar ook voor andere eetmomenten met gezonde...

Lees bericht


HMSHost opent pilot Broodzaak express

Formulenieuws – HMSHost die de Broodzaak exploiteert op de Nederlandse treinstations, heeft een pilot op het Amstelstation in Amsterdam geopend onder de naam Broodzaak express. De winkel die vijf maanden open blijft tot aan de verbouwing van het station, heeft niet alleen een andere uitstraling en interieur dan de Broodzaak maar hanteert ook eenheidsprijzen voor de producten. De Broodzaak express is...

Lees bericht

Pret a Manger stopt in Utrecht

Formulenieuws – De formule Pret a Manger, die door HMSHost naar Nederland is gehaald en één locatie had op Utrecht CS gaat de deuren sluiten. De gemaksshop, met een assortiment gezonde producten, slaat op de huidige locatie onvoldoende aan bij de treinreizigers. Pret a Manger, ook wel kortweg Pret genoemd, opende vorig jaar maart in Nederland en is in thuisland Engeland...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid