Twee HMSHost-projecten in de prijzen bij Schiphol Business Awards


Luchthaven – De Food Professionals van HMSHost hebben de Team Spirit Award gewonnen. Daarnaast heeft HMSHost ook de Innovation Award gewonnen. Deze is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’. Amsterdam Airport Schiphol reikt de awards uit aan partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Het team van Food Professionals wordt binnen horecabedrijf HMSHost opgeleid tot chefs. De opleiding is in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met SVO, vakopleiding food in Houten. Bedoeling is dat de Food Professionals hun opgedane kennis met de collega’s op de werkvloer delen en zich daarnaast ontwikkelen tot perfecte voorbeelden van gastheer en gastvrouw.

Interactie

Voor reizigers op een luchthaven is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. In belangrijk mate wordt dat bepaald door de interactie met mensen op de luchthaven. HMSHost heeft het voordeel om de reis van reizigers een beetje minder efficiënt te maken, maar wel een beetje persoonlijker te maken. Volgens de Schiphol Group heeft juist de aandacht die deze groep verspreid onder collega’s én gasten, gemaakt dat zij als winnaar zijn uitgeroepen.

Innovation Award

HMSHost International ontving de Innovation Award voor het duurzame concept ‘Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek’ die haar deuren in februari 2019 op Amsterdam Airport Schiphol opende. Het initiatief is gezamenlijk met Royal Schiphol Group opgezet. Het project moet duidelijk maken dat noch voedsel, noch talent wordt verspild om nieuwe producten te creëren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FSIN-voorzitter wil collectieve promotie horecapersoneel

Actie – De hele foodservicesector heeft er mee te maken: gebrek aan personeel. Van afwasser tot chef-kok en van bedienend personeel tot locatiemanager. FSIN-voorzitter Walter Seib heeft tijdens het zomercongres van het Foodservice Instituut Nederland daarom alle aanwezigen opgeroepen om collectief samen te werken om de foodservicesector gezamenlijk te promoten als een aantrekkelijke werkgever.

Lees bericht



‘Broodformule BackWERK doet het goed op hightraffic-locaties’

Interview - HMSHost maakte enige tijd geleden bekend dat het voor de locaties van bakkerijformule Broodzaak en TRECK op de treinstations een nieuwe partner had gevonden in BackWERK. De gelijknamige formule moet beantwoorden aan datgene wat voor HMSHost essentieel is, namelijk extra omzet genereren. Afgelopen week ging de derde locatie open van BackWERK, die door HMSHost wordt geëxploiteerd.

Lees bericht




Reiziger doneert statiegeld Schiphol aan goede doelen

Statiegeld - Amsterdam Airport Schiphol, HMSHost International en Vermaat gaan gezamenlijk het statiegeld voor kleine PET-flesjes doneren aan goede doelen van Amref Flying Doctors en Made Blue. Deze twee goede doelen gaan het geld gebruiken om projecten voor schoon drinkwater in Afrika te financieren, maar ook voor veilige sanitaire voorzieningen en goede hygiëne.

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid