Twee iconische Haagse horecagelegenheden bundelen krachten


V.l.n.r. Chef Waterproef Bob Staal, oprichter Waterproef Yves van Westreenen, initiatiefneemster Maxime Stolwijk, General Manager Leonardo Royal Den Haag Patrick Aarsman en Chef Brut International Flavours Sido de Brabander

Samen sterk - Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en restaurant Waterproef slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag tijdelijk een tweede restaurant in het hotel. Op initiatief van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent restaurant Waterproef, een begrip in de haven van Scheveningen, een tijdelijke tweede vestiging.

De beide restaurants gaan  de keuken delen met de vaste keukenbrigade van restaurant Brut International Flavours. Het initiatief is opgepakt om elkaar door de crisis heen te helpen. Afhankelijk van de belangstelling zal restaurant Waterproef twee weekenden lang (op vrijdag en zaterdag) een viergangendiner serveren met seizoensgebonden producten. Het diner kan alleen in combinatie met een hotelovernachting.

Hart onder de riem

Na het weggeven van een gratis hotelovernachting voor Haagse IC-medewerkers steekt Leonardo Royal Den Haag Promenade nu de Haagse horeca een hart onder de riem. Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Wij vinden het belangrijk om Den Haag te helpen passend in de huidige coronaregels. Ons credo is ‘Feeling Good’ en op dit moment verdient restaurant Waterproef om ook te doen waar zij gelukkig van worden: gasten een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen. Om deze reden hebben wij Yves van Westreenen, oprichter van Waterproef, uitgenodigd om samen met onze keukenbrigade de keuken te delen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aantal bezoeken buitenshuis nog boven niveaus eerste lockdown

Analyse – De Horeca – inclusief de segmenten  fastservice, vervoer en catering - liggen tezamen -38% lager in P11 (week 41 tot en met  week 44),  in vergelijking met de zelfde periode in voorgaande jaren. Cumulatief gezien tot en met periode P11 is dit -33%. In p4 en P5 lag dit gemiddeld op -56%.

Lees bericht


Gelderland stelt 1 miljoen beschikbaar voor getroffen ondernemers

Overheid - De provincie Gelderland gaat ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrijetijdsector extra helpen door 1 miljoen euro beschikbaar te stellen. De door de coronamaatregelen getroffen bedrijven in deze sectoren kunnen met de voucherregeling ‘Steuntje in de rug’ een bedrag tot 5000 euro inzetten voor adviesdiensten en ondersteuning.

Lees bericht


UFS en Orbisk strijden samen tegen voedselverspilling

Voedselverspilling - Unilever Food Solutions (UFS) en voedselafvalmonitor Orbisk gaan gezamenlijk strijden tegen voedselverspilling in de horeca. De samenwerking sluit aan bij Unilevers ‘Future Foods’ plan, dat de milieu-impact van de voedselketen moet verminderen en mensen gaat helpen met de transitie naar gezondere voedingspatronen.

Lees bericht


Horeca blijft dicht, misschien begin december kleine tussenstap

Corona – ‘De cijfers zijn lager, maar nog altijd te hoog’, met die woorden maakten minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid duidelijk dat het de goede kant opgaat, maar niet goed genoeg om de maatregelen al te veel te versoepelen. In ieder geval niet voor de horeca. Berekeningen over de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames geven aan dat er...

Lees bericht




© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid